Aylar önce musallat olan go.deliverymodo.com adında bir site 4 aydır yakamı bırakmadı. Olay şu; Tıkladığımda otomatik olarak bu siteye yönlendiriliyorum (yeni sekmede). Ama bu her sitede olmuyor. Genel Olan Google, Facebook, Youtube, Yandex'in yanında bazı pek bilinmeyen sitelerde bu yönlendirme olmuyor. Ama (bunları kullandığım/denediğim için örnek veriyorum) nexusmods.com, milliyet.com, leagueofgraphs.com, hürriyet.com gibi sitelerde tıkladığım an yönlendiriliyorum. MBAM, Kaspersky, Bitdefender gibi neredeyse 10 tane antivirüsle taradım ve hiçbiri bir şey bulamadı. İşin tuhaf yanı bu virüs Wifi'ye bağladığım ilk gün telefonuma da bulaştı. Ama onda Facebook'un tarayıcısında (linklere basınca açılan) etkisini gösterirken; Telefonun Normal Tarayıcısında-ve Chrome- Hiçbir sitede böyle bir şey yok. Kendimce Modemden bulaştığını düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
(Not: Ayrıca virüs reklam virüsü o site direk reklama yönlendiriyor.)
(Not2: bu site her tıkladığımda değil sadece sayfayı yenileyip tıkladığımda aktif oluyor,ayrıca sağ tık sol tık bir şey fark etmiyor.)