Go Gamer TG117DS sistem alınır mı?

Hocam viper mini mi iyi deathadder V2 mini mi?

Ekran kartı özellikleri iyidir değil mi? Ona göre belki bu sistemi alabilirm.
Senin attığından rahat 3-5 kat daha iyidir.

Teşekkürler hocam beni uyardığınız için. Az daha kazıklanıyorduk yani. Duruma göre bu sistemi alacağım.
Tamam hocam en doğrusunu yapmış olursunuz. Bu da inceleme videosu izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınmaz, hayatımda gördüğüm en kazık sistem.
@messinicocugu hocam bence 6800 sistem toplayabilir sanırım.
Yalnız aynı ürünü ben aldım eğri oturup doğru konuşmak gerekirse :

Piyasadaki en ucuz fiyatlara göre sistemin bileşenleri :

12400F : 3500tl ( tray değil fan ile birlikte satılanları )
MSI H610M-B : 2000tl
Corsair Vengeance LPX 16GB 3200MHz DDR4 : 1000tl
Twinmos 256gb m2 ssd : 500tl
MSI GTX 1650 : 4770tl
MSI MAG Forge 100M Kasa : 1500 tl
MSI A650BN Power : 1500 tl
MSI GK30 Combo KM Set : 900 tl
MSI G241 Monitör : 3500tl
TP Link WN725N Wifi Adaptör : 180tl
Windows 11 Pro FQC-10528 64 Bit İşletim Sistemi : 3150 tl

Ürün bu haliyle 22.500 tl ediyor.
Şuan satış fiyatı 23.000 tl ( ki burada hepsiburadanın komisyonu da var )
Üstelik bu fiyata 9 ay taksitle alabildim . Ve ben kurumsal kullanıcıyım microsoftorjinal yazılımla teslim aldık cihazı bu da farklı bir artı .

Şimdi birincisi neye göre kazık parçaları tek tek aldığımda 500 tl daha ucuza mal edebildim . Burada firma sizin toplayacağınızdan daha profesyonel bir şekilde topluyor ve bununla birlikte birsürü satış sonrası destek hizmeti sağlıyor. Veyahutta 22 23 bin tl gibi bir sistemin riskine girmemiş oluyorsun her şey kurulu geliyor ve bir montaj hatası veya başka bir riski üstünüzden atmış oluyorsunuz ve de hizmet alıyorsunuz.
-Şöyle de bişey var önerilen sistemlere bakıyorum çoğunda içinde intel hariç düzgün marka yok o da işlemci olduğundan mecbur. Burada tüm parçalar MSI Corsair vb. kullanılmış , önerilen sistemlere bakıyorum XFX Apacer Adata Frisby Dark vs. vs. böyle MSI ile uzaktan yakından alakası olmayan markalar.
-Yani sistem tercih meselesi bu paraya farklı bişey alınabilir mi kesinlikle tercih meselesi ancak fiyatları tek tek dışardan topladığınızda ( ki bu webteki en uygun fiyatlar her şeyi başka yerden alarak en ucuza mal ettiğim rakamlar ile 22.500 tutuyor ) ancak Parçaları tek tek toplasan yarı fiyatının bir tık üstüne dizersin bence diyen arkadaş bunu neye göre söylemiş bunu da merak ettim.

Şimdi birincisi neye göre kazık parçaları tek tek aldığımda 500 tl daha ucuza mal edebildim
Sanırım kendinizi avutuyorsunuz, yani anlamayacak ne var bunda? Toplu alındığında çok daha ucuza olması gerekirken 500 TL daha pahalı olması zaten sistemin fiyatının hiç uygun olmadığını gösteriyor. Parçaların MSI olması bir istisna oluşturmuyor.

Veyahutta 22 23 bin tl gibi bir sistemin riskine girmemiş oluyorsun her şey kurulu geliyor ve bir montaj hatası veya başka bir riski üstünüzden atmış oluyorsunuz ve de hizmet alıyorsunuz.
Diğer hazır sistem satan siteler de (Gaming.gen.tr, İncehesap, Sinerji, İtopya vb.) sistemleri bedavaya montajlıyor ve satış sonrası hizmet veriyor parçalarda sıkıntı olduğunda. Trendyol ve Hepsiburada, düzgün ve uygun fiyatlı hazır sistemlerin alınabileceği siteler değil.

önerilen sistemlere bakıyorum XFX Apacer Adata Frisby Dark vs. vs. böyle MSI ile uzaktan yakından alakası olmayan markalar.
Eğer hazır sistem alırken dikkatli olursanız veya bilen birine sorarsanız kötü markalar almazsınız, ayrıca o saydığınız markalardan XFX, Apacer, Adata hiç de kötü markalar değil. Bu arada MSI olması kusursuz olacağını da göstermiyor.

Yani sistem tercih meselesi bu paraya farklı bişey alınabilir mi kesinlikle tercih meselesi
Bu kadar para verilip GTX 1650 alındığında tercih meselesi olmuyor, bir şeye değerinden çok daha fazla para vermek oluyor.

Son düzenleme:
Tamam kanka en iyisi MSI ve go gamer rahatladın mı şimdi? Senle tartışmaya bile giremem şu an uğraşmaya değmez. Sizin gibiler laf da dinlemez zaten kendi bildiğini okur sen de öyle yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…