Speezy Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 19:20 #1 Dostlar selamlar tekrardan, üniversite işi yattı ama çalışmam lazım. Sizce GO-kart pistinde çalışmalı mıyım var mı tecrübesi olan? Zor mu?
Dostlar selamlar tekrardan, üniversite işi yattı ama çalışmam lazım. Sizce GO-kart pistinde çalışmalı mıyım var mı tecrübesi olan? Zor mu?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.706 Çözümler 25 Yer Adana Cumartesi 19:24 #2 Speezy dedi: Dostlar selamlar tekrardan, üniversite işi yattı ama çalışmam lazım. Sizce GO-kart pistinde çalışmalı mıyım var mı tecrübesi olan? Zor mu? Genişletmek için tıkla... Görevin ne olacak GO kart pistinde?
Speezy dedi: Dostlar selamlar tekrardan, üniversite işi yattı ama çalışmam lazım. Sizce GO-kart pistinde çalışmalı mıyım var mı tecrübesi olan? Zor mu? Genişletmek için tıkla... Görevin ne olacak GO kart pistinde?
Speezy Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 19:25 #3 izoo dedi: Görevin ne olacak GO kart pistinde? Genişletmek için tıkla... Pist elamanı yazıyor aranan pozisyon için.
izoo dedi: Görevin ne olacak GO kart pistinde? Genişletmek için tıkla... Pist elamanı yazıyor aranan pozisyon için.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.706 Çözümler 25 Yer Adana Cumartesi 19:26 #4 Speezy dedi: Pist elamanı yazıyor aranan pozisyon için. Genişletmek için tıkla... Arayıp konuşman daha iyi olur büyük ihtimal araçlarla ilgileniyorsundur.
Speezy dedi: Pist elamanı yazıyor aranan pozisyon için. Genişletmek için tıkla... Arayıp konuşman daha iyi olur büyük ihtimal araçlarla ilgileniyorsundur.
Speezy Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 19:27 #5 izoo dedi: Arayıp konuşman daha iyi olur büyük ihtimal araçlarla ilgileniyorsundur. Genişletmek için tıkla... Evet sevdiğim bir iş olur diye düşünüyorum ama daha önce çalışmış birisi ile konuşmadanda hareket etmek pek istemiyorum
izoo dedi: Arayıp konuşman daha iyi olur büyük ihtimal araçlarla ilgileniyorsundur. Genişletmek için tıkla... Evet sevdiğim bir iş olur diye düşünüyorum ama daha önce çalışmış birisi ile konuşmadanda hareket etmek pek istemiyorum
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.450 Çözümler 88 Yer İstanbul Cumartesi 19:31 #6 Speezy dedi: Evet sevdiğim bir iş olur diye düşünüyorum ama daha önce çalışmış birisi ile konuşmadanda hareket etmek pek istemiyorum Genişletmek için tıkla... Tecrübe edinirsin olmadı hocam. Ben zor olacağını düşünmüyorum aksine bana göre keyifli bence.
Speezy dedi: Evet sevdiğim bir iş olur diye düşünüyorum ama daha önce çalışmış birisi ile konuşmadanda hareket etmek pek istemiyorum Genişletmek için tıkla... Tecrübe edinirsin olmadı hocam. Ben zor olacağını düşünmüyorum aksine bana göre keyifli bence.
Speezy Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 19:33 #7 ahmttrn60 dedi: Tecrübe edinirsin olmadı hocam. Ben zor olacağını düşünmüyorum aksine bana göre keyifli bence. Genişletmek için tıkla... Aynen en azından sevdiğimiz iş olur zaten F1 delisiyiz toretto reis.
ahmttrn60 dedi: Tecrübe edinirsin olmadı hocam. Ben zor olacağını düşünmüyorum aksine bana göre keyifli bence. Genişletmek için tıkla... Aynen en azından sevdiğimiz iş olur zaten F1 delisiyiz toretto reis.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.450 Çözümler 88 Yer İstanbul Cumartesi 19:34 #8 Speezy dedi: Aynen en azından sevdiğimiz iş olur zaten F1 delisiyiz toretto reis. Genişletmek için tıkla... Dene kendini kral ama aile önemli.
Speezy dedi: Aynen en azından sevdiğimiz iş olur zaten F1 delisiyiz toretto reis. Genişletmek için tıkla... Dene kendini kral ama aile önemli.
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.011 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 19:35 #9 Tahminimce kalabalik bir yer bile degildir rahat rahat takilirsin yapacagin en agir is GO kartlari itmek falandir.
Tahminimce kalabalik bir yer bile degildir rahat rahat takilirsin yapacagin en agir is GO kartlari itmek falandir.
Speezy Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 19:36 #10 Burak2134 dedi: Tahminimce kalabalik bir yer bile degildir rahat rahat takilirsin yapacagin en agir is GO kartlari itmek falandir. Genişletmek için tıkla... Gayet okay bence
Burak2134 dedi: Tahminimce kalabalik bir yer bile degildir rahat rahat takilirsin yapacagin en agir is GO kartlari itmek falandir. Genişletmek için tıkla... Gayet okay bence