IMaster Chief Kilopat Katılım 12 Eylül 2018 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar Bu Sitedeki Windows 11 Pro ürünü Retail mi yoksa OEM mi nedir tam olarak, açıklamaya yazmamışlar?
Arkadaşlar Bu Sitedeki Windows 11 Pro ürünü Retail mi yoksa OEM mi nedir tam olarak, açıklamaya yazmamışlar?
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.757 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 27 Eylül 2022 #2 İnternette biraz arama yapın (Çin,Wietnam,Türkçe siteleri) bu keyler den ücretsiz bulabilirsiniz.
IMaster Chief Kilopat Katılım 12 Eylül 2018 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2022 #3 avis1 dedi: İnternette biraz arama yapın (Çin,Wietnam,Türkçe siteleri) bu keyler den ücretsiz bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak. Lisansı Go Lisanstan aldım. Retail ürün, herhangi bir problem yaşamadım.
avis1 dedi: İnternette biraz arama yapın (Çin,Wietnam,Türkçe siteleri) bu keyler den ücretsiz bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak. Lisansı Go Lisanstan aldım. Retail ürün, herhangi bir problem yaşamadım.