"go.oclasrv.com" malware sorunu

enderubud123

Hectopat
Daha fazla  
Bu "go.oclasrv.com" malwaresi yüzünden hiçbir siteye giremiyorum. Ünlü siteler "Youtube, Facebook, Hotmail vb." hariç. Bütün antivirüslerle tarattım, KIS, KAV, AdwCleaner, HiJackThis, UnHackMe, Avast!, SpyHunter, Malwarebytes. Bunların hepsiyle tam tarama yaptım ama hiçbir sonuç çıkmadı malware hala internet tarayıcılarında var olmaya devam ediyor. Hangi siteye girsem go.oclasrv.com sitesine yönlendiriyor.

upload_2017-9-16_21-41-48.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu "go.oclasrv.com" malwaresi yüzünden hiçbir siteye giremiyorum. Ünlü siteler "Youtube, Facebook, Hotmail vb." hariç. Bütün antivirüslerle tarattım, KIS, KAV, AdwCleaner, HiJackThis, UnHackMe, Avast!, SpyHunter, Malwarebytes. Bunların hepsiyle tam tarama yaptım ama hiçbir sonuç çıkmadı malware hala internet tarayıcılarında var olmaya devam ediyor. Hangi siteye girsem go.oclasrv.com sitesine yönlendiriyor.

Eki Görüntüle 259819
Herhangi bir VPN kullanıyor musunuz ? Belki o yüzden yapabilir. Onun haricin de @fryzen'nin dediklerini uygulamanızı tavsiye ederim. Modeminiz Firmware güncellemesi var ise yapınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı