kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 711 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #1 GO Pro Hero 12 satin aldim. Kaska takip kullanacagim. Neredeyse her gün motor kullanıyorum, buyuk ihtimalle kamerayi da her gün kullanirim. SD kart ne onerirsiniz? Marka ve hafiza olarak? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2025
GO Pro Hero 12 satin aldim. Kaska takip kullanacagim. Neredeyse her gün motor kullanıyorum, buyuk ihtimalle kamerayi da her gün kullanirim. SD kart ne onerirsiniz? Marka ve hafiza olarak?
xd xd Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 392 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #2 Her gün kullanırım dediğiniz için benim önerim; Sandisk Extreme Pro 1 TB Kameranızın resmi sitesinde yayınladıkları SD kart listesi; SD Kart Listesi Son düzenleme: 23 Eylül 2025
Her gün kullanırım dediğiniz için benim önerim; Sandisk Extreme Pro 1 TB Kameranızın resmi sitesinde yayınladıkları SD kart listesi; SD Kart Listesi
kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 711 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #3 xd xd dedi: Her gün kullanırım dediğiniz için benim önerim; Sandisk Extreme Pro 1 TB Kameranızın resmi sitesinde yayınladıkları SD kart listesi; Eki Görüntüle 2577968 SD Kart Listesi Genişletmek için tıkla... Hey masallah. Zaten kamerayi 9500e aldim. Karta 7000 veremem. Max 2 bin. Zaten kayitlari surekli bilgisayara aktaririm.
xd xd dedi: Her gün kullanırım dediğiniz için benim önerim; Sandisk Extreme Pro 1 TB Kameranızın resmi sitesinde yayınladıkları SD kart listesi; Eki Görüntüle 2577968 SD Kart Listesi Genişletmek için tıkla... Hey masallah. Zaten kamerayi 9500e aldim. Karta 7000 veremem. Max 2 bin. Zaten kayitlari surekli bilgisayara aktaririm.