Erenaslan01 Decapat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 427 9 Mayıs 2022 #1 64 GB Go Smart flash içindekileri silmeden nasıl biçimlendirebilirim? Flash belleği PC'ye takınca direkt biçimlendirme ekranı çıkıyor. Bilgisayarımdan bakınca hafızası yok görünüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2022
64 GB Go Smart flash içindekileri silmeden nasıl biçimlendirebilirim? Flash belleği PC'ye takınca direkt biçimlendirme ekranı çıkıyor. Bilgisayarımdan bakınca hafızası yok görünüyor.
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 9 Mayıs 2022 #2 Erenaslan01 dedi: 64 GB GO Smart flash içindekileri silmeden nasıl biçimlendirebilirim? Flash belleği PC'ye takınca direkt biçimlendirme ekranı çıkıyor. Bilgisayarımdan bakınca hafızası yok görünüyor. Genişletmek için tıkla... Böyle dandik flash belleklere para vermeyin işte hiçbir çözümü yok o flasha ben şarkı bile atmazdım tüm verilerinizi kaybettiniz artık. Artı 0 Eksi
Erenaslan01 dedi: 64 GB GO Smart flash içindekileri silmeden nasıl biçimlendirebilirim? Flash belleği PC'ye takınca direkt biçimlendirme ekranı çıkıyor. Bilgisayarımdan bakınca hafızası yok görünüyor. Genişletmek için tıkla... Böyle dandik flash belleklere para vermeyin işte hiçbir çözümü yok o flasha ben şarkı bile atmazdım tüm verilerinizi kaybettiniz artık.