Satılık/Takas gobl1n'in Bit Pazarı (Alım, Satım, Takas)

İlanda numaram var. Foruma sürekli bakamıyorum. Alacak, satacak, takaslayacak arkadaşlar telefonla iletişim kurabilirler.

Emsallerine göre en iyi fiyata satarım; bunu sağlayabilmek için de ona göre, vaktime, para bağlamaya değecek fiyattan alırım. Son kullanıcıya satış yapmadığınızı bilerek iletişime geçiniz.

Satış yapmıyorsunuz, nakde çeviriyorsunuz. Ben size gelmiyorum. Siz bana geliyorsunuz.

Edit: İlan linki verip "hadi bunu bu fiyata al" diyenler var. O malı sizin pazarlıkla satamadığınız fiyata alıp, hangi fiyata satacağım?

Hocam merhabalar. Ben bu ilandaki neredeyse tüm ürünlerimi sattım.

Eğer düşünürseniz diye bu ilan fiyatlarından değil sizinde satacağınızı düşünerek teklif edeceğiniz tutara tamam olur veya hayır diyecektim.

Bir teklif çıkmadığı için ortaya burda yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum.

Burda görmüş olduğunuz fiyatlardan size satmak, daha doğrusu nakde çevirmek istememiştim, sonuçta bu fiyattan alsanız daha üstüne satamazsınız, belki %20 25 daha azına verilebilirdi bilemiyorum.

Cevap yazmamdaki gaye yanlış anlaşılmış olmam.

Hayırlı satışlar, iyi forumlar dilerim.

Ben belli birinden değil, genel olarak başıma gelenlerden bahsettim. Dün ve bugün aynı şey yine üç kez başıma geldi. Mantıksız fiyattan mal vermek isteyen çok insan var. Halbuki şu anki koşullarda piyasa tersine döndü. Bu ara mal çok, para yok. Fiyatlar yukarı değil, aşağı gitmeli. İktisat kanunu. Arz-talep dengesi.

Yine genel olarak ifade ediyorum: Ben ilana çıkmış malı istemem. Muhtemelen ilan fiyatının altına teklif almıştır ve büyük ihtimalle malın ederi odur. Hah. İşte o ederine vermeyen satıcı bana malı verecek, ben emek vereceğim ve ederinin üstüne satacağım. Böyle bir dünya maalesef yok.

Tabi ki size bu konuda katılıyorum.

Sadece beni oraya alıntılayınca yanlış anlaşılmak istemedim, tam bir iletişimimiz olmadı çünkü, detayına inilmedi konunun.

Son kullanıcı fiyatıyla, nakde çevirmek istenilen malın fiyatı aynı olmamalı, olamaz sonuç itibari ile.

Size hayırlı satışlar, alışlar dilerim tekrardan, iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…