E Erenztrk52 Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #1 God of War: Ragnarok'da save dosyam kayboldu. En son Surtur'u gördüm, oradan taşlı bir yere doğru gidiyordum. Daha sonra giremedim. Elinde olan varsa atabilir mi?
God of War: Ragnarok'da save dosyam kayboldu. En son Surtur'u gördüm, oradan taşlı bir yere doğru gidiyordum. Daha sonra giremedim. Elinde olan varsa atabilir mi?
Çözüm Yutka46 17 Şubat 2025 GOWRSAVE25 drive.google.com Bu save dosyasına bir bakın isterseniz. Kaldığınız yere en yakın save dosyam bu. Biraz geride sadece.
GOWRSAVE25 drive.google.com Bu save dosyasına bir bakın isterseniz. Kaldığınız yere en yakın save dosyam bu. Biraz geride sadece.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.993 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #2 GOWRSAVE25 drive.google.com Bu save dosyasına bir bakın isterseniz. Kaldığınız yere en yakın save dosyam bu. Biraz geride sadece. Artı 0 Eksi Çözüm
GOWRSAVE25 drive.google.com Bu save dosyasına bir bakın isterseniz. Kaldığınız yere en yakın save dosyam bu. Biraz geride sadece.
KS KS E Erenztrk52 Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #3 Yutka46 dedi: GOWRSAVE25 drive.google.com Bu save dosyasına bir bakın isterseniz. Kaldığınız yere en yakın save dosyam bu. Biraz geride sadece. Genişletmek için tıkla... Eyvallah reis sağol. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: GOWRSAVE25 drive.google.com Bu save dosyasına bir bakın isterseniz. Kaldığınız yere en yakın save dosyam bu. Biraz geride sadece. Genişletmek için tıkla... Eyvallah reis sağol.