God Of War 2 ve Önceki Oyunları İçin PS3 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar.

Ortalama bir PC ve PS5 sahibiyim, God of War ve Ragranok'u oynadım. God of War'a oynanma sırasına göre başlayayım dedim fakat God of War 3 haricinde diğer oyunlar TR'de PS5 için yok.

God of War: Ascension
God of War: Chains of Olympus
God of War
God of War: Ghost of Sparta
God of War Betrayal
God of War 2

Sadece bu oyunları oynamak için PS3 alınır mı? YouTube'dan izlemek de ekstra bir tercih, son seçenek onu düşünüyorum.
Günümüzde 1500-3000 TL arası bir piyasası mevcut.
Fikirlerinizi merak ediyorum.

Sağlıcakla kalın.

Hayır, emulator yükle.

Ben sadece onlar için değilde nostalji olsun diye de alırdım. Street Fighter 3 oynamak güzel olurdu.

Bana göre PS3 gelmiş geçmiş en iyi konsol kesinlikle alınır. Ancak sadece bunlar oynanacaksa bir emulator kurun daha iyi ama kesinlikle GoW oyunlarini konsolla oynamalisin.

Emulator stabil bir performans veremiyor. Eski fakat birçok efsanevi exclusive oyun var PS3'te. Sırf God of War için alınmaz ama o oyunların hatırına alınır.

Hocam saydığı oyunlar PS2 ve PSP oyunları akıcı oynatır.

Hocam bir ara abartmıyorum 20 saate yakın uğraştım, en sonunda PC’ye virüs sokacaktım. Oyunları indirdim her şeyi rehberlere, youtube videolarına göre yaptım yine olmadı. RTX 3070 Ti ve i5 10400F sisteme sahibim ama emulatör olmadı. GoW 2 ve 3’ü denemiştim çalıştıramadım.

3 stabil çalışmaz. 2'yi PS2 emulatoründen akıcı oynarsınız. MX230 sistemimde akıcı oynuyorum.

Hocam eğer hevesiniz yüksek ise kiralayabilirsiniz yada alıp oynayıp sonra satabilirsiniz, ama bana kalırsa bunlar eski oyunlar ve sandığınız kadar zevkli olmayabilir şuan için, zamanında oynamıştım ve o zamanlar aşırı sarmıştı fakat şuan oynasam zevk almam diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…