Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #11 Tugr2064 dedi: Nasıl, yarın Steam'de girmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Yarın diye biliyorum hocam Steam Sale Dates · When is the Next Steam Sale? · Countdown and History A list of all Steam sale events. When is the next Steam Sale? Steam runs multiple big sale events every year. steamdb.info
Tugr2064 dedi: Nasıl, yarın Steam'de girmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Yarın diye biliyorum hocam Steam Sale Dates · When is the Next Steam Sale? · Countdown and History A list of all Steam sale events. When is the next Steam Sale? Steam runs multiple big sale events every year. steamdb.info
RankS Hectopat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #12 Ashley888 dedi: God of War : Steam için PC Oyun Kodu | Voidu Geçtiğimiz haftalarda indirim koduyla birlikte 180 civarına düşmüştü. Genişletmek için tıkla... Geçen haftalarda full takip ettim o siteyi %30 indirimler 240₺ civarına düşüyordu. Bahsettiğin kod hangisi?
Ashley888 dedi: God of War : Steam için PC Oyun Kodu | Voidu Geçtiğimiz haftalarda indirim koduyla birlikte 180 civarına düşmüştü. Genişletmek için tıkla... Geçen haftalarda full takip ettim o siteyi %30 indirimler 240₺ civarına düşüyordu. Bahsettiğin kod hangisi?
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.536 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #13 RankS dedi: Geçen haftalarda full takip ettim o siteyi %30 indirimler 240₺ civarına düşüyordu. Bahsettiğin kod hangisi? Genişletmek için tıkla... Oyun Steamde ve Voidu da indirimde 263TL ye düşmüştü. "Buy30" kuponunu kullanınca da 180TL gibi fiyata düşüyordu. Bende o fiyata aldıydım Voidu'dan. Yoksa oyunu normal fiyatında iken kuponu kullandığımızda 240TL ye düşüyor. Son düzenleme: 22 Kasım 2022
RankS dedi: Geçen haftalarda full takip ettim o siteyi %30 indirimler 240₺ civarına düşüyordu. Bahsettiğin kod hangisi? Genişletmek için tıkla... Oyun Steamde ve Voidu da indirimde 263TL ye düşmüştü. "Buy30" kuponunu kullanınca da 180TL gibi fiyata düşüyordu. Bende o fiyata aldıydım Voidu'dan. Yoksa oyunu normal fiyatında iken kuponu kullandığımızda 240TL ye düşüyor.