God of War 2018 mi RDR2 mi?

İkisinde deneyimlemeni isterim ama hangisi öncelikli dersen RDR 2 ile daha uzun zaman geçirirsin. Sıkarsın suyunu çıkartırsın. Türü seviyorsan sıkılmadan açık dünyada takılırsın.

Hocam ben biraz yavaş oyunları sevmiyorum ve herkesten güzel oyun ama yavaş bir oyun diyorlar bende yavaş oyunları sevmem yan görevlerden şikayet etmişler forumlarda hantal diye açıkçası kararsız kaldım.

@Darknes25, RDR 2 kovboy temasında ve ağır bir oyun. Ne kadar fast travel olayları olsa da zamanınız at sürmekle geçiyor. Oyun detay, hikaye ve oynanış bakımından kusursuz ama.

Herkesin zevki farklı ben aksiyon odaklıyım, adam döveyim, keseyim, fantastik şeyler olsun diyorsanız GoW. Daha çok hikaye odaklı, gerçekçi bir oyun arıyorsanız RDR2. Bana sorarsanız GoW derim şu an aktif olarak RDR2 de oynuyorum oda mükemmel bir oyun.

@Darknes25, RDR 2 kovboy temasında ve ağır bir oyun. Ne kadar Fast travel olayları olsa da zamanınız at sürmekle geçiyor. Oyun detay, hikaye ve oynanış bakımından kusursuz ama.

İşte açık dünya detaylı oyunları çok severim koyboy temasınıda severim ama at sürmekle oradan oraya gitmek ve yavaş oyun sevmiyorum pek sıkılıyorum.

Hocam ben biraz yavaş oyunları sevmiyorum ve herkesten güzel oyun ama yavaş bir oyun diyorlar bende yavaş oyunları sevmem yan görevlerden şikayet etmişler forumlarda hantal diye açıkçası kararsız kaldım.
Ben yıllar önce yarısını oynayıp sıkıntıdan bırakmıştım. Bir kaç hafta önce yeniden başlayıp bitirdim. Görevlere koştur koştur biran önce bitsin şekilde değil o dünyanın içindeymişim gibi tadını çıkarta çıkarta oynadım. Parasını hak eden nadir oyunlardan olduğunu düşünüyorum.

Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz 2. kere oyunu oynamaya karar vermeden önce bu oyunun sıkıcı ve bana göre olmadığını düşünüyordum bende.

İşte açık dünya detaylı oyunları çok severim koyboy temasınıda severim ama at sürmekle oradan oraya gitmek ve yavaş oyun sevmiyorum pek sıkılıyorum.
Bende yavaş oyun sevmem diye çok sonra başladım ama oynayınca anlıyorsunuz şaheser olduğunu. İlk meşhur karlı bölümden biraz sonra açılıyor oyun gerçekten.

God of War çok iyi bir oyun ama RDR2 bir şaheser. RDR2 al ama ileride GoW uda oyna.

Oyun ağır fakat kendinizi hikayeye kaptırırsanız uzun yol bile zevkli hale geliyor. Şaheser oyun. İlk defa oynadığımda çok ön yargılıydım. Şimdi bazı oyunlardan RDR2 yüzünden zevk alamıyorum. Herhalde tek kusuru yavaş olması. Karlı bölümden bile keyif aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…