berky.akgl Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 109 22 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar God of War'ın 2018 yapımını bitirmiş bulunmaktayım bu oyunda Kratos artık yaşlanıp kuzeye göç etmiş. GoW 3'te ise daha genç. Bu zaman aralığında olanlara nereden bakabiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2022
Arkadaşlar God of War'ın 2018 yapımını bitirmiş bulunmaktayım bu oyunda Kratos artık yaşlanıp kuzeye göç etmiş. GoW 3'te ise daha genç. Bu zaman aralığında olanlara nereden bakabiliriz?
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 22 Temmuz 2022 #2 Yanlış bilgi. Son düzenleme: 22 Temmuz 2022
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 22 Temmuz 2022 #3 Çizgi romanlarda geçiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et General Skywalker dedi: @HappySher niye beğenmediniz hocam? Genişletmek için tıkla... Konuyu açan son paragrafında bahsettiği şeyin oyunlarda geçmediğini söylemiş. Konuyu tam okumadan mesaj attığınız için beğenmedim.
Çizgi romanlarda geçiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et General Skywalker dedi: @HappySher niye beğenmediniz hocam? Genişletmek için tıkla... Konuyu açan son paragrafında bahsettiği şeyin oyunlarda geçmediğini söylemiş. Konuyu tam okumadan mesaj attığınız için beğenmedim.
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 22 Temmuz 2022 #4 Guthwine dedi: Çizgi romanlarda geçiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konuyu açan son paragrafında bahsettiği şeyin oyunlarda geçmediğini söylemiş. Konuyu tam okumadan mesaj attığınız için beğenmedim. Genişletmek için tıkla... Uyarı için teşekkürler,sildim.
Guthwine dedi: Çizgi romanlarda geçiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konuyu açan son paragrafında bahsettiği şeyin oyunlarda geçmediğini söylemiş. Konuyu tam okumadan mesaj attığınız için beğenmedim. Genişletmek için tıkla... Uyarı için teşekkürler,sildim.
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 22 Temmuz 2022 #5 General Skywalker dedi: Uyarı için teşekkürler,sildim. Genişletmek için tıkla... Hatanızı düzelttiğiniz sürece başımın üstünde yeriniz var. Ben teşekkür ederim.
General Skywalker dedi: Uyarı için teşekkürler,sildim. Genişletmek için tıkla... Hatanızı düzelttiğiniz sürece başımın üstünde yeriniz var. Ben teşekkür ederim.
berky.akgl Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 109 22 Temmuz 2022 #6 Guthwine dedi: Çizgi romanlarda geçiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... AAAAAA bu videoyu görmüştüm hemen bakayım teşekkürler.
Guthwine dedi: Çizgi romanlarda geçiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... AAAAAA bu videoyu görmüştüm hemen bakayım teşekkürler.