God of War 2018 oynarken tüm seri bilinmezse kayıp yaşanır mı?

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
God of War oynuyorum şu an 2018'de çıkan oyunun daha başlarındayım. Sorum şu; oyundan zevk almak için önceki oyunların hikayesini bilmek gerekir mi? 2018 de çıkan oyunun İskandinav mitolojisinde geçtiğini biliyorum. Odin ve Thor'un da o mitolojide bir tanrı olduğunu biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
God of War oynuyorum şu an 2018'de çıkan oyunun daha başlarındayım. Sorum şu; oyundan zevk almak için önceki oyunların hikayesini bilmek gerekir mi? 2018 de çıkan oyunun İskandinav mitolojisinde geçtiğini biliyorum. Odin ve Thor'un da o mitolojide bir tanrı olduğunu biliyorum.
Hayır. Oyun İskandinav mitolojisine geçişte neredeyse resetlenmiş gibi bir şey oluyor. Diyaloglara gelirsek geçmişiyle ilgili bir şeyden bahsediyor mu tam olarak hatırlamıyorum. Yalnız oyunun bir kısmında Kratos'un ünlü Blades of Chaos'u ile ilgili bir sahne var. Bu bıçaklar nereden geldi diye düşündürebilir.

God of War serisinin eski oyunlarını emülatör aracılığıyla vs. oynamanızı öneririm. Ghost of Sparta çok iyiydi. God of War 3'ü rahat 6-7 kere bitirmişliğim var. Gerçekten çok sağlam oyunlardır, Ragnarök'a bir şey diyemem fakat 2018'i ben çok beğenemedim.

God of War oynuyorum şu an 2018'de çıkan oyunun daha başlarındayım. Sorum şu; oyundan zevk almak için önceki oyunların hikayesini bilmek gerekir mi? 2018 de çıkan oyunun iskandinav mitolojisinde geçtiğini biliyorum. Odin ve Thor'un da o mitolojide bir tanrı olduğunu biliyorum.

Eski oyunlara gönderme var onları anlamak istiyorsanız oynamanız lazım yoksa pek bir gereği yok gibi.

Göndermeler var fakat yeni bir mitolojide geçtiğinden reboot gibi ama reboot değil değişik bir durum. Fakat hiçbir şey kaybetmezsiniz direkt oynarsanız.

Çok yaşamazsın.Oyunun bazı bölümlerinde referanslar oluyor ama öyle aman aman değil önceki oyunları oynamaz iseniz çok birşey kaybetmezsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı