God of War 3. oyundan başlanır mı?

Wesley_Sneijder

Hectopat
Yer
Florya Metin Oktay Tesisleri
Daha fazla  
PS3'üm var ve birisi bana God of War 3'ü oyna harika oyun dedi. God of War 3'ü diğer oyunları oynamadan oynarsam pek bir eksiklik yaşar mıyım? Aslında diğer oyunları istersem indirip oynayabilirim ama çok övdü ve beklemekte çok istemiyorum. Sizce aman ne olacak oyna gitsin mi demeli miyim yoksa diğer oyunları da oynayıp hikayeyi yalayıp yutmalı mıyım?

PS3'üm var ve birisi bana God of War 3'ü oyna harika oyun dedi. God of War 3'ü diğer oyunları oynamadan oynarsam pek bir eksiklik yaşar mıyım? Aslında diğer oyunları istersem indirip oynayabilirim ama çok övdü ve beklemekte çok istemiyorum. Sizce aman ne olacak oyna gitsin mi demeli miyim yoksa diğer oyunları da oynayıp hikayeyi yalayıp yutmalı mıyım?

Evet yaşarsın bütün hikayeler birbiriyle bağlantılı.

Bu aslında sana bağlı, oyunun hikayesi bence gayet iyi ama oyun hikayesi ne kadar iyi olursa olsun oyuncu isteğine göre hikayeyle ilgilenir. İlk oyundan sonuncu oyuna kadar hikayeler sırayla birbiriyle bağlantılı, bence hikayesine dikkat edilmeye değer bir oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı