Ashloth Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 515 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 Şu an deneme şansım yok onun için soruyorum paylaşılabiliyor mu? Bildiğim kadarıyla kendi platformu yok. Steam dışında giriş istemiyor oyun. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2023
Şu an deneme şansım yok onun için soruyorum paylaşılabiliyor mu? Bildiğim kadarıyla kendi platformu yok. Steam dışında giriş istemiyor oyun.
KrofeSSionall Hectopat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 495 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #2 Ashloth dedi: Şu an deneme şansım yok onun için soruyorum paylaşılabiliyor mu? Bildiğim kadarıyla kendi platformu yok. Steam dışında giriş istemiyor oyun. Genişletmek için tıkla... Evet, oluyor.
Ashloth dedi: Şu an deneme şansım yok onun için soruyorum paylaşılabiliyor mu? Bildiğim kadarıyla kendi platformu yok. Steam dışında giriş istemiyor oyun. Genişletmek için tıkla... Evet, oluyor.
Jin Saki Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 721 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15 AMD 4900H Nvidia GTX 1660ti 16 GB 3200 MGHZ Ram 512 GB SSD PS5 Slim Digital Edition Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 22 Mart 2023 #4 Şu an Steam'deki bütün PS oyunları aile paylaşımına açık.
S Sametcan TUNCEL Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #5 Ashloth dedi: Şu an deneme şansım yok onun için soruyorum paylaşılabiliyor mu? Bildiğim kadarıyla kendi platformu yok. Steam dışında giriş istemiyor oyun. Genişletmek için tıkla... Yep!!
Ashloth dedi: Şu an deneme şansım yok onun için soruyorum paylaşılabiliyor mu? Bildiğim kadarıyla kendi platformu yok. Steam dışında giriş istemiyor oyun. Genişletmek için tıkla... Yep!!