Z zeonxx Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #1 God of War'ın sonunu biliyorum ama oynamayı çok istiyorum. Sıkılır mıyım oynarken?
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 24 Ekim 2022 #2 Hayır. Bilip oynayan çok kişi var. Oyun sadece hikayeden ibaret değil. Mekanikleri oyun süreci ve oynarkenki deneyimi de gayet güzel.
Hayır. Bilip oynayan çok kişi var. Oyun sadece hikayeden ibaret değil. Mekanikleri oyun süreci ve oynarkenki deneyimi de gayet güzel.
ıvar_0 Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #3 zeonxx dedi: God of War'ın sonunu biliyorum ama oynamayı çok istiyorum. Sıkılır mıyım oynarken? Genişletmek için tıkla... Oyun gayet güzel hiç sıkılmazsın oynarken,oynamadıysan tavsiye ederim oynamanı
zeonxx dedi: God of War'ın sonunu biliyorum ama oynamayı çok istiyorum. Sıkılır mıyım oynarken? Genişletmek için tıkla... Oyun gayet güzel hiç sıkılmazsın oynarken,oynamadıysan tavsiye ederim oynamanı
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ekim 2022 #4 zeonxx dedi: God of War'ın sonunu biliyorum ama oynamayı çok istiyorum. Sıkılır mıyım oynarken? Genişletmek için tıkla... God of War'dan sıkılan adam, yok öyle bir şey. Çok güzel oyun kesin oyna.
zeonxx dedi: God of War'ın sonunu biliyorum ama oynamayı çok istiyorum. Sıkılır mıyım oynarken? Genişletmek için tıkla... God of War'dan sıkılan adam, yok öyle bir şey. Çok güzel oyun kesin oyna.
Z zeonxx Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #5 Teşekkürler.
berkerturk Kilopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 137 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #6 Kesinlikle oynamalısınız.