NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.784 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 Days Gone ve The Last of Us'ta alt+F3 ile başarımlar menüsü açılıyordu. GoW'da olmadı. Ne yapmalıyım?
Days Gone ve The Last of Us'ta alt+F3 ile başarımlar menüsü açılıyordu. GoW'da olmadı. Ne yapmalıyım?
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.452 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2024 #2 Tüm oyunlarda olmayabiliyor Epic Games'te.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.784 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #3 Bold Pilot dedi: Tüm oyunlarda olmayabiliyor Epic Games'te. Genişletmek için tıkla... Bütün SONY oyunlarında oluyor diye biliyorum, başta olmadı. Days Gone'a girdim sonra tekrar GoW'da denedim Shift+F3 ile başarım menüsü açıldı.
Bold Pilot dedi: Tüm oyunlarda olmayabiliyor Epic Games'te. Genişletmek için tıkla... Bütün SONY oyunlarında oluyor diye biliyorum, başta olmadı. Days Gone'a girdim sonra tekrar GoW'da denedim Shift+F3 ile başarım menüsü açıldı.