M meyvesuyu1234 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 15 Temmuz 2024 #1 Gof of War'da bu bölümde takıldım. YouTube'dan baktım yine anlamadım. Bu bölümde gitmem gereken yer neresi?
Gof of War'da bu bölümde takıldım. YouTube'dan baktım yine anlamadım. Bu bölümde gitmem gereken yer neresi?
lanex.ez Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 422 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #2 Hocam burada tam olay neydi 1 hafta önce bitirmiştim hatirlatirsaniz sevinirim oradaki brookla falan konusmaniz gerekiyor olabilir. Artı 0 Eksi
Hocam burada tam olay neydi 1 hafta önce bitirmiştim hatirlatirsaniz sevinirim oradaki brookla falan konusmaniz gerekiyor olabilir.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.441 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2024 #3 O köprünün üzerinde dönerek yükselen platform gibi bir yer vardı oradaki boru sayesinde Mimir yılanla konuşuyordu orası sanırım. Artı 0 Eksi
O köprünün üzerinde dönerek yükselen platform gibi bir yer vardı oradaki boru sayesinde Mimir yılanla konuşuyordu orası sanırım.
lanex.ez Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 422 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #4 Bold Pilot dedi: O köprünün üzerinde dönerek yükselen platform gibi bir yer vardı oradaki boru sayesinde mimir yılanla konuşuyordu orası sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet hatırladım diğer gözünü almak içindi sanırım. Artı 0 Eksi
Bold Pilot dedi: O köprünün üzerinde dönerek yükselen platform gibi bir yer vardı oradaki boru sayesinde mimir yılanla konuşuyordu orası sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet hatırladım diğer gözünü almak içindi sanırım.