God of War diyalog sesi yok

Windows ses ayarları hakkında pek birşey bilmiyorum ona göre yorum yapacağım.
Yıllar önce benim de başıma gelmişti. Realtek Audio programından Hoparlör yapılandırmasını 7.1'den Stereo'ya çevirmiştim. Sonra düzelmişti.

God of War oynuyorum ama cracklanmış diyalog dışında her ses var. Çözümü var mıdır?
Forumda korsan yasak. Ses dosyalarını indirmemişsinizdir.

Epic Games'te 350 liraya düşüyor indirimle %20'si de geri hesabınıza yatıyor 300 liraya falan geliyor gidin ordan alın.
1757864261147.png

Epic Games'te 350 liraya düşüyor indirimle %20'si de geri hesabınıza yatıyor 300 liraya falan geliyor gidin oradan alın.Eki Görüntüle 2574061

Hocam korsanla ilgilenmem pek oyun yokluğu çekiyordum, paramda yok o yüzden God of War'ı denemiş oldum hem zaten ses sorunu yaşayınca da sildim dediğiniz gibi Epic'ten alacağım veya Steam'de.

Hocam korsanla ilgilenmem pek oyun yokluğu çekiyordum, paramda yok o yüzden God of War'ı denemiş oldum hem zaten ses sorunu yaşayınca da sildim dediğiniz gibi Epic'ten alacağım veya Steam'de.

En mantıklısı korsanda böyle sıkıntılar çıkıyor o ses dosyası için başka bir yerden tekrar indirmek falan filan 300 lirayi ver rahat rahat oyna zaten 300 lirayi sonuna kadar hak eden bir oyun saatlerce sıkılmadan oynarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı