God of War Epic Games'te 197TL'ye alınır mı?

uwur08

Decapat
Daha fazla  
Ucuzken God of War'ı almak istiyorum ama Steam'de de indirime girer gibi düşünüyorum. Steam'de indirim gelir mi yoksa Epic Games'den alayım mı?

Steamde yaz indirimleri ile 197 liraya düşer diye düşünüyorum şuan Epic Games'te olduğu gibi, daha öncede birkaç kez düştü. Ben Epic'ten almam derseniz bekleyebilirsiniz. Ama 197 liranın altına düşeceğini sanmıyorum beklemeniz sadece platform için olur.

Steam'de yaz indirimleri ile 197 liraya düşer diye düşünüyorum şu an Epic Games'te olduğu gibi, daha önce de birkaç kez düştü. Ben Epic'ten almam derseniz bekleyebilirsiniz. Ama 197 liranın altına düşeceğini sanmıyorum beklemeniz sadece platform için olur.

Oyunu Steam'den almak istiyorum ama RDR2 gibi bir anda zam gelirse diye şüpheliyim.

3 TL'lik bir oyun eklerseniz sepete, kuponla 150 TL'ye alabilirsiniz. Bunun dışında Steam yaz indirimlerinde indirime kesin girer ve büyük ihtimal 197 TL'ye düşer ama etail, gamebilet, voidu gibi sitelerde 145 TL'ye kadar düşüyordu Steam key olarak alıyorsunuz. Zam olayını zaten kimse kestiremiyor belli olmaz yani seçim sizin.

Hocam bence beklemeniz çok daha mantıklı olur.Ben Mevsimsel indirimlerde Mart ayında 146TL'ye Steam Key olarak almıştım.Yeni Mevsimler indirimler 29 Haziran'da Steam'de başlıyor muhtemelen key siteleri yine büyük indirimler yapacaktır.Hem zam yese bile Epic fiyatlandırmaları biraz daha geç düşüyor.Yani yine zam yemeden indirimle Epic'ten alabilirsiniz.Kesin değil ama muhtemel olanı söylüyorum size hatırlatayım.

Hocam bence beklemeniz çok daha mantıklı olur. Ben mevsimsel indirimlerde mart ayında 146TL'ye Steam key olarak almıştım. Yeni mevsimler indirimler 29 Haziran'da Steam'de başlıyor muhtemelen key siteleri yine büyük indirimler yapacaktır. Hem zam yese bile Epic fiyatlandırmaları biraz daha geç düşüyor. Yani yine zam yemeden indirimle Epic'ten alabilirsiniz. Kesin değil ama muhtemel olanı söylüyorum size hatırlatayım.

Birkaç tane güvenilir site önerebilir misin?

Oyunu Steam'den almak istiyorum ama RDR2 gibi bir anda zam gelirse diye şüpheliyim.
Zamlanacağını pek sanmıyorum. En kötü Epic Games ve Steam'e aynı anda zam gelmez Steam'e zam gelirse indirim beklersin Epic'ten alırsın GOW orada çok kez indirime girdi. Ama bana sorarsan GOW'un Steam'de pek bir makarası yok ben hiç riske girmez alırdım Epic'ten.

Birkaç tane güvenilir site önerebilir misin?
Ben eTail'den almıştım ama Voidu,Humblebundle,Gamebillet,Fanatical,GamersGate gibi sitelerde güvenilirdir bu sitelere bakabilirsiniz.
Eğerki hepsine bakmak zor geliyor derseniz
bu siteye oyunu yazarak aratabilirsiniz.Ama bu site nadiren de olsa hatalı fiyatlar verebiliyor.Örneğin Outlast hala eski fiyattan görünüyor site üzerinden Steam sayfasına gittiğinizde ise yine Outlast isimli farklı bir oyuna gönderiyor.Ama tabi bu nadiren olan bir olay.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı