God of War Epic Games'ten alınınca sorun yaratır mı?

Cevap için teşekkürler

2FA bilgilerini kaybetmek dışındaki sorunlarda da ilgilenmiyorlar olay sadece 2FA ile kısıtlanmamalı.
Eğer Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gibi farklı platformdan etkinleştirilen bir oyunsa alınabilir ben Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'yi hiçbirzaman Epic'ten açmıyorum Epic'ten almama rağmen ama bildiğim kadarıyla GoW da direkt olarak uygulamadan açıyorsun ve hiçbir aracı olmadan direkt platformdan oynuyorsun.

Steam'den almanın 1 2 avantajı var tabii ama bütçen yoksa Epic Games'ten al.

Epicten geçen yıl başı zam gelecek diye 13 tane oyun aldım AAA hiç biri sıkıntılı çıkmadı. WD Legion normal almışım meğer hemen ticked attım 2 saat sonra döndüler Ultimate olarak tekar aynı indirimden aldım. Düzgün ve Türkçe ile yazınca hemen geri dönüş sağlıyorlar. Neverwinter oyununda oyun içi satın alımlarda da yardımcı oldular. Eski char. için bile yardımcı oldular. Ben övmek istemiyorum hala şu client işini yapamadılar ama eğer sizden kaynaklı bir sorun varsa ya sorunu iyi anlatamadınız ya da gerçekten yapılacak bir şey yok. Steam ile de yine aynı şekilde ilişkim var. Bir şey Steam'de aynı para ise sırf workshop muhabbettine Steam 'den alırım. 10 TL az olsun epic ya da ubisoft fark etmez.
Edit: Eski char.

Şöyle diyebilirim, rockstar oyunlarını da social club olmadan açamıyorsun, belki onun gibi alakalı bir durum vardır. Bunun sebebini size anlatmış olmaları lazımdı. Mesajı kaydedeyim. Bunu bir araştırayım ben de.

2FA hakkında bilgi verir misiniz? Bu konuda biraz cahilimde

2FA hakkında bilgi verir misiniz? Bu konuda biraz cahilimde.

2 aşamalı doğrulama.

Sorun yaşamadım diyorsanız doğrudur çünkü ben en son 2021 sonu gibi ticket atmıştım.

Hesabınız çalınırsa 2FA ile istediğiniz gibi geri alabilirsiniz fakat kaybettiğiniz 2FA ise o zaman ticket atmanız gerekiyor.

Serverlar çöktü.
2fa yapmışım o zaman sorun yok gibi. Cevabınız için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…