2 201189 Kilopat Katılım 9 Şubat 2018 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 20 Ocak 2022 #11 Gordrhain dedi: Oyun destekliyorsa tüm ekran kartlarında mevcut olması gerekiyor. En azından ben God of War'da DLSS açamazken FSR açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hmm, ozaman AMD sadece kendi kartlarına özel değil, tüm kartlara hitap eden bir özellik olarak çıkardı. Eğer dediğin gibiyse AMD çok güzel bir adım atmış.
Gordrhain dedi: Oyun destekliyorsa tüm ekran kartlarında mevcut olması gerekiyor. En azından ben God of War'da DLSS açamazken FSR açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hmm, ozaman AMD sadece kendi kartlarına özel değil, tüm kartlara hitap eden bir özellik olarak çıkardı. Eğer dediğin gibiyse AMD çok güzel bir adım atmış.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 20 Ocak 2022 #12 1050 TI Orijinal ayarlarda 1080p 30 FPS alıyor. yiitx dedi: Zaten GTX 1050 Ti dediğiniz değerleri görüyor. Maalesef o değerleri alabileceğinizi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla...
1050 TI Orijinal ayarlarda 1080p 30 FPS alıyor. yiitx dedi: Zaten GTX 1050 Ti dediğiniz değerleri görüyor. Maalesef o değerleri alabileceğinizi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla...
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #13 Indra128 dedi: Ekran kartının laptop versiyonu da varmış. Genişletmek için tıkla... MX 250 vardı zamanında aynı özelliklere sahip. GT 1030 adı altında bir dizüstü cihaza hiç denk gelmedim.
Indra128 dedi: Ekran kartının laptop versiyonu da varmış. Genişletmek için tıkla... MX 250 vardı zamanında aynı özelliklere sahip. GT 1030 adı altında bir dizüstü cihaza hiç denk gelmedim.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 20 Ocak 2022 #14 Mert Atakann dedi: Hocam konuyla alakasız fakat profil fotoğrafınızdaki kadının ismi ne? Genişletmek için tıkla... Kalinka Fox: KalinkaFox (@kalinka.fox) • Instagram photos and videos 513K Followers, 647 Following, 267 Posts - See Instagram photos and videos from KalinkaFox (@kalinka.fox) www.instagram.com Fotoğraf: Login • Instagram
Mert Atakann dedi: Hocam konuyla alakasız fakat profil fotoğrafınızdaki kadının ismi ne? Genişletmek için tıkla... Kalinka Fox: KalinkaFox (@kalinka.fox) • Instagram photos and videos 513K Followers, 647 Following, 267 Posts - See Instagram photos and videos from KalinkaFox (@kalinka.fox) www.instagram.com Fotoğraf: Login • Instagram
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 20 Ocak 2022 #15 Ben RX 5700 XT ile Ultra ayarlarda 60 FPS alıyorum ama arada takılmalar oluyor sinir bozucu şekilde. Optimizasyon iyi değil bence pek.
Ben RX 5700 XT ile Ultra ayarlarda 60 FPS alıyorum ama arada takılmalar oluyor sinir bozucu şekilde. Optimizasyon iyi değil bence pek.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 20 Ocak 2022 #16 Kurtarmaz imkansız, 2GB VRAM'de lag oluyor. GTX 960 ile adam akıllı oynayamıyorum. 4GB ve üstü için yapılmış bir oyun.
Kurtarmaz imkansız, 2GB VRAM'de lag oluyor. GTX 960 ile adam akıllı oynayamıyorum. 4GB ve üstü için yapılmış bir oyun.
AtakanAram Centipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 386 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #17 Keyif vermez bence.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 20 Ocak 2022 #18 Mert Atakann dedi: Hocam konuyla alakasız fakat profil fotoğrafınızdaki kadının ismi ne? Genişletmek için tıkla... Onur Altuğ Sever dedi: Kalinka Fox: KalinkaFox (@kalinka.fox) • Instagram photos and videos 513K Followers, 647 Following, 267 Posts - See Instagram photos and videos from KalinkaFox (@kalinka.fox) www.instagram.com Fotoğraf: Login • Instagram Genişletmek için tıkla... Hesap doğru. Kendisi bir cosplayer. Plastik cerrahisinden geçmiş olması lazımdı. Ayrıca OF hesabıda mevcut. AtakanAram dedi: Keyif vermez bence. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun lowda kötü gözükmüyor, oynarım ama çözünürlük ve FPS göze batmasın yeter.
Mert Atakann dedi: Hocam konuyla alakasız fakat profil fotoğrafınızdaki kadının ismi ne? Genişletmek için tıkla... Onur Altuğ Sever dedi: Kalinka Fox: KalinkaFox (@kalinka.fox) • Instagram photos and videos 513K Followers, 647 Following, 267 Posts - See Instagram photos and videos from KalinkaFox (@kalinka.fox) www.instagram.com Fotoğraf: Login • Instagram Genişletmek için tıkla... Hesap doğru. Kendisi bir cosplayer. Plastik cerrahisinden geçmiş olması lazımdı. Ayrıca OF hesabıda mevcut. AtakanAram dedi: Keyif vermez bence. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun lowda kötü gözükmüyor, oynarım ama çözünürlük ve FPS göze batmasın yeter.
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #19 Gordrhain dedi: Hesap doğru. Kendisi bir cosplayer. Plastik cerrahisinden geçmiş olması lazımdı. Ayrıca of hesabıda mevcut. Hocam oyun Low'da kötü gözükmüyor, oynarım ama çözünürlük ve FPS göze batmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim işime yarayacak.
Gordrhain dedi: Hesap doğru. Kendisi bir cosplayer. Plastik cerrahisinden geçmiş olması lazımdı. Ayrıca of hesabıda mevcut. Hocam oyun Low'da kötü gözükmüyor, oynarım ama çözünürlük ve FPS göze batmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim işime yarayacak.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 20 Ocak 2022 #20 Ella Freya dedi: Kurtarmaz imkansız, 2GB VRAM'de lag oluyor. GTX 960 ile adam akıllı oynayamıyorum. 4GB ve üstü için yapılmış bir oyun. Genişletmek için tıkla... Youtube'da 768p Low'da ve benden daha düşük işlemci kullanarak 40 FPS alanlar var.
Ella Freya dedi: Kurtarmaz imkansız, 2GB VRAM'de lag oluyor. GTX 960 ile adam akıllı oynayamıyorum. 4GB ve üstü için yapılmış bir oyun. Genişletmek için tıkla... Youtube'da 768p Low'da ve benden daha düşük işlemci kullanarak 40 FPS alanlar var.