wolfxxx Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #1 Merhaba God of War için yüksek FPS ama düşük görüntü grafik modu var mı? Oyun bende grafik kartından dolayı açılmıyor bile.
Merhaba God of War için yüksek FPS ama düşük görüntü grafik modu var mı? Oyun bende grafik kartından dolayı açılmıyor bile.
Arishem Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #2 wolfxxx dedi: Merhaba God of War için yüksek FPS ama düşük görüntü grafik modu var mı? Oyun bende grafik kartından dolayı açılmıyor bile. Genişletmek için tıkla... Steam'de Lossles Scaling diye bir uygulama var. Grafikten gözle görülemez farkla kısarak adeta yoktan fps yaratıyor. Tam senin için.
wolfxxx dedi: Merhaba God of War için yüksek FPS ama düşük görüntü grafik modu var mı? Oyun bende grafik kartından dolayı açılmıyor bile. Genişletmek için tıkla... Steam'de Lossles Scaling diye bir uygulama var. Grafikten gözle görülemez farkla kısarak adeta yoktan fps yaratıyor. Tam senin için.
QuasarWhisper_2 Megapat Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #3 wolfxxx dedi: Merhaba God of War için yüksek FPS ama düşük görüntü grafik modu var mı? Oyun bende grafik kartından dolayı açılmıyor bile. Genişletmek için tıkla... Olsa dahi o kadar etkileyen bir mod yoktur hocam acamiyorsa dahi nasıl oynamayı bekliyorsunuz?
wolfxxx dedi: Merhaba God of War için yüksek FPS ama düşük görüntü grafik modu var mı? Oyun bende grafik kartından dolayı açılmıyor bile. Genişletmek için tıkla... Olsa dahi o kadar etkileyen bir mod yoktur hocam acamiyorsa dahi nasıl oynamayı bekliyorsunuz?
exist.one Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 1.740 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri B360M D3SH Intel i5-9400F 16384 MB RAM (16 GB) DirectX sürümü: DirectX 12. Ekran kartı: Powercolor AMD RX 6600XT Windows 10 Pro 64 Bit. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ekim 2024 #4 Arishem dedi: Steam'de Lossles Scaling diye bir uygulama var. Grafikten gözle görülemez farkla kısarak adeta yoktan fps yaratıyor. Tam senin için. Genişletmek için tıkla... Oyun açılmıyormuş, açıp yapması lazım LS'yi.
Arishem dedi: Steam'de Lossles Scaling diye bir uygulama var. Grafikten gözle görülemez farkla kısarak adeta yoktan fps yaratıyor. Tam senin için. Genişletmek için tıkla... Oyun açılmıyormuş, açıp yapması lazım LS'yi.
wolfxxx Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #5 QuasarWhisper_2 dedi: Olsa dahi o kadar etkileyen bir mod yoktur hocam acamiyorsa dahi nasıl oynamayı bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Modlar varmış ben bulmadım görüntüyü çok düşürüyor ama açıyor.
QuasarWhisper_2 dedi: Olsa dahi o kadar etkileyen bir mod yoktur hocam acamiyorsa dahi nasıl oynamayı bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Modlar varmış ben bulmadım görüntüyü çok düşürüyor ama açıyor.
Arishem Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #6 QuasarWhisper_2 dedi: Olsa dahi o kadar etkileyen bir mod yoktur hocam acamiyorsa dahi nasıl oynamayı bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mesela annemde Intel İrix Xe Graphics grafik kartı olan bir laptop vardı. Batman Arkham açmaya çalışınca desteklemiyor diyordu. exist.one dedi: Oyun açılmıyormuş, açıp yapması lazım LS'yi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kullanmadığım için bilmiyordum.
QuasarWhisper_2 dedi: Olsa dahi o kadar etkileyen bir mod yoktur hocam acamiyorsa dahi nasıl oynamayı bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mesela annemde Intel İrix Xe Graphics grafik kartı olan bir laptop vardı. Batman Arkham açmaya çalışınca desteklemiyor diyordu. exist.one dedi: Oyun açılmıyormuş, açıp yapması lazım LS'yi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kullanmadığım için bilmiyordum.
wolfxxx Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #7 Arishem dedi: Mesela annemde Intel irix Xe Graphics grafik kartı olan bir laptop vardı. Batman Arkham açmaya çalışınca desteklemiyor diyordu. Teşekkürler kullanmadığım için bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Bendeki GT650M o kadar da kötü değil.
Arishem dedi: Mesela annemde Intel irix Xe Graphics grafik kartı olan bir laptop vardı. Batman Arkham açmaya çalışınca desteklemiyor diyordu. Teşekkürler kullanmadığım için bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Bendeki GT650M o kadar da kötü değil.