TheYusibo Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 PPSSPP'den GoW: Chains of olympus ve GoW: Ghost of sparta oynayacağım fakat bunlar için Türkçe yama bulamadım. Nerede bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2024
PPSSPP'den GoW: Chains of olympus ve GoW: Ghost of sparta oynayacağım fakat bunlar için Türkçe yama bulamadım. Nerede bulabilirim?
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.751 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 11 Kasım 2024 #2 Türkçe yaması bulunmuyor. Sadece PS3 versiyonda Türkçe Dublaj seçeneği ile God of War: Ascension oyunu mevcut.
Türkçe yaması bulunmuyor. Sadece PS3 versiyonda Türkçe Dublaj seçeneği ile God of War: Ascension oyunu mevcut.
TheYusibo Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #3 S.Ganacci dedi: Türkçe yaması bulunmuyor. Sadece PS3 versiyonda Türkçe dublaj seçeneği ile God of War: Ascension oyunu mevcut. Genişletmek için tıkla... Daha önce varmış ama hepsi kaldırılmış. Belki arşivleyen biri vardır diye sormuştum.
S.Ganacci dedi: Türkçe yaması bulunmuyor. Sadece PS3 versiyonda Türkçe dublaj seçeneği ile God of War: Ascension oyunu mevcut. Genişletmek için tıkla... Daha önce varmış ama hepsi kaldırılmış. Belki arşivleyen biri vardır diye sormuştum.
A Allp223 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #4 Ka TV'nin yapmış olduğu çevirileri buldum. GoW chains of olympus: God of War Chains of Olympus.iso GoW ghost of sparta: Ghost Of Sparta ( KA TV ).iso
Ka TV'nin yapmış olduğu çevirileri buldum. GoW chains of olympus: God of War Chains of Olympus.iso GoW ghost of sparta: Ghost Of Sparta ( KA TV ).iso