RzExfeL Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 750 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #1 Selam. God of War almayı planlıyorum. Yakın zamanda indirime girer mi? Girerse bekleyeceğim.
zentavision Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 526 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #2 RzExfeL dedi: Selam. God of War almayı planlıyorum. Yakın zamanda indirime girer mi? Girerse bekleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bahar indirimlerinde girer.
RzExfeL dedi: Selam. God of War almayı planlıyorum. Yakın zamanda indirime girer mi? Girerse bekleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bahar indirimlerinde girer.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 13 Ocak 2023 #3 RzExfeL dedi: Selam. God of War almayı planlıyorum. Yakın zamanda indirime girer mi? Girerse bekleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Girebilir. İndirimleri takip edin.
RzExfeL dedi: Selam. God of War almayı planlıyorum. Yakın zamanda indirime girer mi? Girerse bekleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Girebilir. İndirimleri takip edin.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.755 Makaleler 1 Çözümler 38 13 Ocak 2023 #4 Kış indirimleri yeni bitti sayılır ama yine girebilir. İstek listesine alıp takip etmekte fayda var.