God of War mı Cyberpunk 2077 mi alınmalı?

osmanth00

Femtopat
Daha fazla  
Düz God of War mı Cyberpunk mu ya da sizin öneriniz var mı?

GoW daha çok sarar. Kesinlikle öneririm.

GoW daha iyi ama daha 100-200 saat oynamak istiyorsanız Cyberpunk 2077

Bu konuyu bugün bir arkadaş daha sordu. Gow daha kısa, mitolojik, başta eğitim sonrasında muazzam savaşlı fakat cyberpunk çok daha uzun, sürekli bir çatışma halindesiniz diyebiliriz ve açık dünya haliyle gow’a göre yapabileceğiniz çok fazla şey var, 7 tane de sonu var. Önce gow bitirin bence. Cyberpunk ve daha nicesi illa ki yine indirime girecek eninde sonunda.

Düz God of War mı Cyberpunk mu ya da sizin öneriniz var mı?

Ne tarz sevdiğine bağlı. Ben Cyberpunk atmosferini ve dünyasını çok seviyorum diyorsan Cyberpunk al çünkü o seviyede başka alternatifi yok. Ben God of War'ın dünyasını daha çok severim diyorsan onu al ayrıca God of War'ın sinematik sunumu vs daha kaliteli fakat Cyberpunk'ta bir açık dünya oyunu. Yani GoW'u bitirirsen bitirirsin çok uzun zamanda tekrar başlamazsın ama Cyberpunk'ın yan görevleri ve açık dünyası vs oyunu iyice uzatabiliyorsun. Benim kişisel fikrim aralarında bir tercih yapacak olsam Cyberpunk alırdım çünkü atmosferi beni daha çok sarıyor. God of War oynadığımda aynı tipteki düşmanları ve bossları bir 20 kez kesmişimdir herhalde. 40 saat falan oynamıştım sıkıntıdan karga kesiyordum.

GoW Ragnarok olsa GoW derdim ama düz GoW biraz yavaş ilerliyor ve neredeyse aynı bossların farklı renkleriyle savaşıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…