darkslu5 Yoctopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 God of War ve Uncharted hırsızlar mirası arasında kaldım. İkisinin fiyatı da indirimde sizce hangisi daha cok sarar?
God of War ve Uncharted hırsızlar mirası arasında kaldım. İkisinin fiyatı da indirimde sizce hangisi daha cok sarar?
Tdwqwl Hectopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 256 14 Aralık 2024 #2 darkslu5 dedi: God of War ve Uncharted hırsızlar mirası arasında kaldım. İkisinin fiyatı da indirimde sizce hangisi daha cok sarar? Genişletmek için tıkla... God of War 2018'SE alınmaz bence. Ragnarok daha iyi. Uncharted alın güzeldi oynamıştım.
darkslu5 dedi: God of War ve Uncharted hırsızlar mirası arasında kaldım. İkisinin fiyatı da indirimde sizce hangisi daha cok sarar? Genişletmek için tıkla... God of War 2018'SE alınmaz bence. Ragnarok daha iyi. Uncharted alın güzeldi oynamıştım.
darkslu5 Yoctopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #3 Tdwqwl dedi: God of War 2018'SE alınmaz bence. Ragnarok daha iyi. Uncharted alın güzeldi oynamıştım. Genişletmek için tıkla... tamam sagolun
Tdwqwl dedi: God of War 2018'SE alınmaz bence. Ragnarok daha iyi. Uncharted alın güzeldi oynamıştım. Genişletmek için tıkla... tamam sagolun
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #4 Tdwqwl dedi: God of War 2018'SE alınmaz bence. Ragnarok daha iyi. Uncharted alın güzeldi oynamıştım. Genişletmek için tıkla... 2018 oynamadan Ragnarok oynanmaz.
Tdwqwl dedi: God of War 2018'SE alınmaz bence. Ragnarok daha iyi. Uncharted alın güzeldi oynamıştım. Genişletmek için tıkla... 2018 oynamadan Ragnarok oynanmaz.
SalihAykiner Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #5 darkslu5 dedi: God of War ve Uncharted hırsızlar mirası arasında kaldım. İkisinin fiyatı da indirimde sizce hangisi daha cok sarar? Genişletmek için tıkla... Uncharted daha iyi olur macera bakımından vs. İçine daha çok çekiyor insanı tabii kişiden kişiye değişir.
darkslu5 dedi: God of War ve Uncharted hırsızlar mirası arasında kaldım. İkisinin fiyatı da indirimde sizce hangisi daha cok sarar? Genişletmek için tıkla... Uncharted daha iyi olur macera bakımından vs. İçine daha çok çekiyor insanı tabii kişiden kişiye değişir.