God of War mı Uncharted mı?

batnwos

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
4060
İşlemci
12400F
Epic Games'te God of War 2018 ve Uncharted: Hırsızlar mirası koleksiyonu 360 TL'ye düşmüş. Hangisini tavsiye edersiniz ya da F/P önereceğiniz başka oyun var mıdır?

Hikâyeyi oyunlara para vermek yerine paylaşımlı Steam hesaplari bulup veya 20 30 TL'ye alıp bitirmek daha mantıklı hocam

2 oyunda oynadım ama Uncharted bence hem Türkçe dublaj da var oyunu daha eğlenceli kılıyor hikayesi de güzel ama sizin tercihiniz tabii ki 2 oyunda taş gibi oyun.

Uncharted daha uzun oynatır kendini. 2 oyun var içinde. Üstelik TR dublajda var. Hangisi daha iyi demek öznel konu ama Uncharted daha F/P dediğimiz mantığa uygun.

Uncharted akıcılığı farklı bir seviyede. Türkçe dublajlı olması da kendine daha çok çekiyor bence.

Öyle hesaplar nereden bulabiliriz hocam oyuna çok para vermek istemiyorum bitirmek istiyorum sadece.
Site paylasmam yasakmı
değil mi bilmiyorum ama en önde çıkan hesap siteleri veya oyun hesap forumlarında çok daha bulabilirsiniz örnek ben Spiderman remasteredi böyle oynuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…