Epic Games'te God of War 2018 ve Uncharted: Hırsızlar mirası koleksiyonu 360 TL'ye düşmüş. Hangisini tavsiye edersiniz ya da F/P önereceğiniz başka oyun var mıdır?
İkisi de çok iyi ama koleksiyon daha fazla oyun içerdiği için daha fazla vakit geçirecek içeriği barındırıyor. Aksiyon seviyorsan Uncharted senin için daha iyi olabilir.
2 oyunda oynadım ama Uncharted bence hem Türkçe dublaj da var oyunu daha eğlenceli kılıyor hikayesi de güzel ama sizin tercihiniz tabii ki 2 oyunda taş gibi oyun.
Uncharted biraz daha gerçek hayatın izinden giden bir oyun ve hikayesi akiciligi bence daha iyi. God of War biraz daha fantastik ama o da çok iyi. İkisi pek de aynı oyunlar sayılmaz. Senin beklentin de önemli bu konuda.
Uncharted daha uzun oynatır kendini. 2 oyun var içinde. Üstelik TR dublajda var. Hangisi daha iyi demek öznel konu ama Uncharted daha F/P dediğimiz mantığa uygun.
Site paylasmam yasakmı
değil mi bilmiyorum ama en önde çıkan hesap siteleri veya oyun hesap forumlarında çok daha bulabilirsiniz örnek ben Spiderman remasteredi böyle oynuyorum