God of War oynanır mı?

hsjs

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 Tİ
AMD Ryzen 5600x
2x8GB Corsair DDr4 3600Mhz Ram
God of War'a baştan başlamak istiyorum ama grafikleri çok kötü remake gelir mi? Veya bir mod yüklenebilir mi?

PSP oyunlarını falan kastediyorsun sanırım. Direk bundan başla:

God of War'a baştan başlamak istiyorum ama grafikleri çok kötü remake gelir mi? Veya bir mod yüklenebilir mi?

Grafikleri çok kötu değil dostum öyle Uber iyi falan da degil ama çok da kotu degil bence hala idare eder ben daha gecen 3'u bitirdim koyu değildi göze batmadi.

Direk 2018'de çıkandan başla birşey kaybetmezsin bence diger eski oyunlarını yt'dan izleyebilirsin kısa kısa.

Önceki oyunların hikayelerini anlatan YouTube videolarını izleyip 2018 oyununu oynamanı tavsiye ederim.

Remake geleceğini sanmam. Ayrıca grafiklerinin nesini beğenmediğinizi de anlayabilmiş değilim. Dövüş mekaniği ve grafiği harika. Daha ne olsun? Mod da sanırım yüklenemiyor. Remake getirmekten ziyade yeni oyunu üzerinde uğraşıyorlardı, o da Kasım ayında PS'ye çıkacak diye biliyorum.

Grafiğin iyi olmasi oyunun oynanabilirligini arttirmaz ve gos of war 1, 2, 3 mukkemel oyunlar ne olursa olsun grafiğe takili kalmayin şahsen GTA Remestered'i daha kötü duruyor benim fikrim orijinal olan daha cezbedici duruyor motoru degismeden yapilan makyaj cirkin bence...

@flitttermice hocam God of War da adamakıllı oturmuş bir hikayeye sahip. Oyun oynama isteğim bitmişken God of War oynadım ve oyun oynama isteğim tekrar yerine geldi Böyle oyunlar zor bulunur, Ubisoft gibi birbirinin tekrarı oyun yapmıyorlar ve hikayesinde de acaba burada ne olacak tarzında soru işaretleri de oluşturuyor. Bulmacaları da bayağı uğraştırmıştı beni. Daha ne olsun? En basit bir simülasyon oyunu bile çıkışını 161 TL'den yapıyor ve bu oyun 50$. Fiyatını hâlâ 329 TL'den tutmuşlar.

Fiyatı gene de pahalı da yapacak bir şey yok, isteyen paylaşımlı hesaplara bakabilir. Ülkenin ekonomik hali de ortada. Elden bir şey gelmiyor, hikayesi maksimum 20-25 saat sürecek oyuna da 300-800 TL gibi fiyatlar bayılmak şahsen istemem. Ucuz yollarını arıyoruz mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…