God of War oynanır mı?

• Konuyu başlatan hsjs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 3.301
Fiyatını hâlâ 329 TL'den tutmuşlar.
Umarım yakın zamanda bir indirim gelir. Küçüklüğümden beri God of War serisini tekrar tekrar oynadım ama ne yazık ki son oyununu ilk çıktığı zamanlar PS olmadığı için oynayamadım. Şimdi ise almak istediğim diğer oyunları da düşündüğüm de fiyatı tuzlu geliyor.

Hocam internette 10-20 TL'ye paylaşımlı hesaplar oluyor, o hesaplardan bir tane alabilirsiniz isterseniz. Aldığınız hesabı kiraliyorsunuz ve oyunu oynayabiliyorsunuz. 10-20 TL'ye göre bence çok iyi. Ben de oyunu öyle oynama fırsatı bulmuştum. Oyunu vermiyorlar da hesabı veriyorlar, hesabın bilgileri de değişmiyor.

Umarım yakın zamanda bir indirim gelir. Küçüklüğümden beri God of War serisini tekrar tekrar oynadım ama ne yazık ki son oyununu ilk çıktığı zamanlar PS olmadığı için oynayamadım. Şimdi ise almak istediğim diğer oyunları da düşündüğüm de fiyatı tuzlu geliyor.
İndirimde 270'e falan düşüyo öyle yine çok ucuzlamıyo haberin olsun.

Remake geleceğini sanmam. Ayrıca grafiklerinin nesini beğenmediğinizi de anlayabilmiş değilim. Dövüş mekaniği ve grafiği harika. Daha ne olsun? :D mod da sanırım yüklenemiyor. Remake getirmekten ziyade yeni oyunu üzerinde uğraşıyorlardı, o da kasım ayında PS'ye çıkacak diye biliyorum.

Eski oyunlarından bahsediyorum.

Grafikleri çok kötu değil dostum öyle Uber iyi falan da degil ama çok da kotu degil bence hala idare eder ben daha gecen 3'u bitirdim koyu değildi göze batmadi.

En baştaki oyunları kastettim 3 zaten iyi.

Grafiğin iyi olmasi oyunun oynanabilirligini arttirmaz ve gos of war 1, 2, 3 mukkemel oyunlar ne olursa olsun grafiğe takili kalmayin şahsen GTA Remestered'i daha kötü duruyor benim fikrim orijinal olan daha cezbedici duruyor motoru degismeden yapilan makyaj cirkin bence...

Ama en azından bir 2016 grafiklerine sahip olsalar katlanabilirim ama 2005 yılında çıkmış oyunu oynayabilir miyim bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı