God of War: Ragnarök 50 dolara alınır mı?

Bu tür sorular bence tamamen kişisel. Paranız var ise ve seviyorsanız bence değer. Paranız yoktur, zorlanacaksınızdır ve 50 dolar verecek kadar sevmiyorsanız değmez. Kendime göre söyleyeyim hikayeli bir oyuna 50 dolar asla vermem.

@UmutMelihAkyol, 50 dolar güncel kura göre 1636 TL ediyor. Banka komisyonuyla beraber 1700 TL'yi bulacağını düşünüyorum. 1700 TL bir oyuna vermekten ziyade onunla et ziyafeti çekebilirsiniz. Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisine göre en alttayız. En altta olduğumuz için de oyuna verecek paramız yok. Önce temel ihtiyaçlar.

O tercihim et ziyafetinden yana

Mantıklı tercih olur. Oyun oynanmaz gibi bir algı oluşmasın, oyun oynanır fakat fiyatı pahalı ve hiçbir oyun o kadar etmez. Oyun çıktığında bir şekilde oynarsınız zaten. Şimdi açık açık konuşamıyorum.

Yaz indirimlerini beklersin, %30 indirim falan gelirse mis gibi oynarsın. O paraya da kesinlikle değer benim için. Cart curt oyununu değil koskoca God of War: Ragnarök'ü alıyorsun çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…