F furkannmn Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #1 God of War: Ragnarök bildiğimiz gibi 19 Eylül'de bilgisayara çıkacak gad of war 2018'i bitirdim sizce ragnarök alinmali mi?
God of War: Ragnarök bildiğimiz gibi 19 Eylül'de bilgisayara çıkacak gad of war 2018'i bitirdim sizce ragnarök alinmali mi?
xmegadon233 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #2 İndirimde alman daha mantıklı bence God of War %60 indirim görmüş yinede sen bilirsin.
Ahmed.arif Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.232 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #3 xmegadon233 dedi: İndirimde alman daha mantıklı bence God of War %60 indirim görmüş yine de sen bilirsin.Eki Görüntüle 2293981 Genişletmek için tıkla... Ragnarok'un indirime girmesi seneye yazı bulur. Ayrıca ilk indirimde %60 indirim alma ihtimali düşük. furkannmn dedi: God of War: Ragnarök bildiğimiz gibi 19 Eylül'de bilgisayara çıkacak gad of war 2018'i bitirdim sizce ragnarök alinmali mi? Genişletmek için tıkla... Alınır hocam bence. Eğer ilk oyunu sevdiyseniz zaten hiç düşünmeyin.
xmegadon233 dedi: İndirimde alman daha mantıklı bence God of War %60 indirim görmüş yine de sen bilirsin.Eki Görüntüle 2293981 Genişletmek için tıkla... Ragnarok'un indirime girmesi seneye yazı bulur. Ayrıca ilk indirimde %60 indirim alma ihtimali düşük. furkannmn dedi: God of War: Ragnarök bildiğimiz gibi 19 Eylül'de bilgisayara çıkacak gad of war 2018'i bitirdim sizce ragnarök alinmali mi? Genişletmek için tıkla... Alınır hocam bence. Eğer ilk oyunu sevdiyseniz zaten hiç düşünmeyin.
Loyalty571 Decapat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.702 Çözümler 12 25 Ağustos 2024 #4 Bence Epic indirimi beklenir.
F furkannmn Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #5 Ahmed.arif dedi: Ragnarok'un indirime girmesi seneye yazı bulur. Ayrıca ilk indirimde %60 indirim alma ihtimali düşük. Alınır hocam bence. Eğer ilk oyunu sevdiyseniz zaten hiç düşünmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar surermi ya indirim olması bilmediğimden soruyorum
Ahmed.arif dedi: Ragnarok'un indirime girmesi seneye yazı bulur. Ayrıca ilk indirimde %60 indirim alma ihtimali düşük. Alınır hocam bence. Eğer ilk oyunu sevdiyseniz zaten hiç düşünmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar surermi ya indirim olması bilmediğimden soruyorum
Ahmed.arif Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.232 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #6 Loyalty571 dedi: Bence Epic indirimi beklenir. Genişletmek için tıkla... Epic'te 1500TL. Erken bir zamanda indirim beklemek yanlış olur ama eğer beklenirse Epic'te indirim zamanında 1000TL'civarına düşebilir belki. furkannmn dedi: Hocam o kadar surermi ya indirim olması bilmediğimden soruyorum Genişletmek için tıkla... Evet sürer.
Loyalty571 dedi: Bence Epic indirimi beklenir. Genişletmek için tıkla... Epic'te 1500TL. Erken bir zamanda indirim beklemek yanlış olur ama eğer beklenirse Epic'te indirim zamanında 1000TL'civarına düşebilir belki. furkannmn dedi: Hocam o kadar surermi ya indirim olması bilmediğimden soruyorum Genişletmek için tıkla... Evet sürer.
F furkannmn Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #7 Tamamdır hocam mecbur süreci takip edicem sagolun
Ahmed.arif Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.232 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #8 Oyun 20 Eylül'de çıkıyor yeni çıkan oyun olduğu için Sonbahar indirimlerinde girmez. Kışın da muhtemelen girmez. İlkbahar ve yaz indirimlerinde görürüz diye düşünüyorum.
Oyun 20 Eylül'de çıkıyor yeni çıkan oyun olduğu için Sonbahar indirimlerinde girmez. Kışın da muhtemelen girmez. İlkbahar ve yaz indirimlerinde görürüz diye düşünüyorum.