Plexuss
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar selam, has GoW hayranlarına bir sorum olacak. God of War serisiyle küçüklüğümde neredeyse hiç PlayStation'a sahip olmadığım için tanışamamıştım. Geçtiğimiz sene GoW 2018 PC'ye gelince alıp oynadım ve aşığı oldum diyebilirim. Aynı şekilde PS5 üzerinden de God of War: Ragnarok'u oynayıp bayıldım. Her ne kadar Kratos'un geçmişteki pişmanlıklarını anladığımı sansam da emülatör yardımı ile eski God of War oyunlarını oynayınca o işin öyle olmadığını anladım. GoW, GoW2'yi emülatörden bitirdim. GoW3'ü de şu an PS5'te oynuyorum. Diğer oyunları (Chains of Olympus, Ghost of Sparta, Ascension) emülatöre kurdum, GoW3'ten sonra onları da oynayacağım.
Sorum şu: Valhalla DLC'sini aşırı merak ediyorum. Herkes çok iyi olduğunu söyleyip duruyor. Genç Kratos'u vs. de görüyormuşuz.
Sizce DLC'den önce Chains of Olympus, Ghost of Sparta ve Ascension'u oynamalı mıyım?
Sorum şu: Valhalla DLC'sini aşırı merak ediyorum. Herkes çok iyi olduğunu söyleyip duruyor. Genç Kratos'u vs. de görüyormuşuz.
Bir kişinin de sonunda Kratos kendi kirli geçmişinden kurtuluyor gibi bir yorum gördüm.
Sizce DLC'den önce Chains of Olympus, Ghost of Sparta ve Ascension'u oynamalı mıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: