Epic Games God of War: Ragnarok 1200 TL'ye alınır mı?

Önceki GoW oyunu almıştım daha oynamadım ama Ragnarok da indirime girmiş. Steam'de 40 dolar 1400 TL yapıyor. Hangisinden almak iyi olur? Bir farkı var mı Epic veya Steam'den almanın.

Bende alacağım ama Epic de 1200 zaten Steam'de 1400 yani 1200 veriyorsun 1400 mü veremeyeceksin ben Steam'den almayı düşünüyorum fakat fiyatlar gerçekten pahalı belki sadece Silent Hill 2 alırım 900'e falan denk geliyor gene o biraz ucuz Epic'in arayüzü sevmiyorum ben daha önce oyun almışlığım oldu ama alabiliyorsam hep Steam'dir tercihim.

GoW Ragnarök'ü şuan halen oynamaya devam ediyorum ben şahşen Epic'ten aldım daha ucuz diye ek olarak Epic'in kredi sistemi var biliyorsundur.
132TL ek kredi verdi o krediyle Ghost Of Tsushima alacağım yaklaşık 1000TL geliyor.
Öyle yapmanı öneririm.
Bir de GoW Ragnarök de GoW özetini anlatıyor oyunun ana ekranında.Kısa anlatıyor ama ilk oyunda bütün önemli sahneleri gösteriyor haberin olsun yani. Şimdiden hayırlı olsun.

Ben de sizinle aynı fikirde kararsız kaldım, Spider-Man: Remastered + Miles Morales ve GoW 2018 mi yoksa GoW 2018 ile Ragnarok mu alsam diye düşünüyorum hala. 🤔

Ben de sizinle aynı fikirde kararsız kaldım, Spider-Man: Remastered + Miles Morales ve GoW 2018 mi yoksa GoW 2018 ile Ragnarok mu alsam diye düşünüyorum hala. 🤔

Ben Steam'den GoW Ragnarok'u aldım ama iade ettim. Yeni yıldaki indirimlerde daha da düşer gibi geldi. Olmadı Epic'ten alırım orada da 1200'ün altına iner bence.

Bende alacağım ama Epic de 1200 zaten Steam'de 1400 yani 1200 veriyorsun 1400 mü veremeyeceksin ben Steam'den almayı düşünüyorum fakat fiyatlar gerçekten pahalı belki sadece Silent Hill 2 alırım 900'e falan denk geliyor gene o biraz ucuz Epic'in arayüzü sevmiyorum ben daha önce oyun almışlığım oldu ama alabiliyorsam hep Steam'dir tercihim.

Ne alaka hocam? İkisi de ayni oyunu veriyor Steam Epic Games ne fark eder ikisi de anlasmalilar ve güvenilir Epic Games korsan satmıyor sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı