God of War Ragnarok 1500 TL'ye değer mi?

Fikrimce hiçbir oyun için o kadar değmez. Ben koyu Last of Us fanı olmama rağmen Steam'de indirime girdiğinde almıyorum. Sağlam indirim bekliyorum.
Hocam ne kadar sağlam indirim bekliyorsunuz bilmiyorum ama siz bekledikçe dolar artıyor ve indirim oranının da artacağını düşünmüyorum.

Günümüz oyun piyasasında bu fiyat ucuz bile maalesef. En iyi oyunlardan bir tanesi. GoW 2018’i sevip de bunu sevmeme olasılığınız yok. Sevmesenizde sevdirme ihtimali var ama nefret ettiyseniz bulaşmayın. 2018’deki oyunu demo gibi bırakan her anlamda geliştirilmiş, mükemmelleştirilmiş hali. Aksiyon ve grafikler zaten süperdi şuan biraz daha iyi. Harita ve hikayenin büyüklüğü ise çok çok artmış. Yan görevler çok daha kaliteli. Ayrıca Valhalla DLC ile de Kratos’un hikayesine çok güzel bir final ya da uzun bir ara vermişler. 1500 TL normalde hiç bir oyunun edeceği fiyat değil ama anormal fiyatlar içerisinde olduğumuz dönemde bu fiyata değecek 3-5 oyundan bir tanesi. Sadece ana görevden normal gitseniz 25 saat civarı sürer hızlı giderseniz 20 saat falan sürebilir. Yan görevlerle 45-50 saat oynanabilir, Valhalla DLC’si de ortalama 5 saatte biter.

Ülkemize göre baktığımızda 1500 TL yüksek bir rakam ve bu rakama alınmaz gibi geliyor. Oyuna baktığımızda ve sen bütün oyunları zaten oynamışsın. Bu durumda 1500 TL değer, alınır. Çok istiyorsan indirim bekleyebilirsin.

Değmez diyenler Witcher 3 15 TL iken alınır mı diye soranlardır büyük ihtimal. 2018 versiyonunu sevdiyseniz zaten net alınır. 1500 TL bu oyun için en ucuz fiyat Playstation'daki fiyatlar dahil.

Hocam ne kadar sağlam indirim bekliyorsunuz bilmiyorum ama siz bekledikçe dolar artıyor ve indirim oranının da artacağını düşünmüyorum.
Git 1.500 TL'yi ver o zaman dostum, herkesin eşit kazancı yok olsa bile bu oyuna biçilen her parayı vereceğin anlamına gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…