God of War: Ragnarok oyununu açmaya çalışırken görseldeki hatayı veriyor, internette hiçbir yerde çözümünü bulamadın hatanın da ne hatası olduğunu anlamadım zaten, yardım eder misiniz? Ayrıca hatayı kapattıktan sonra oyun Görev Yöneticisi'nde çalışıyor olarak gözüküyor.
Ekran kartınızın Vrami oyunu açmak için yeterli seviyede değil yani desteklemiyor. 6 gb vram altını desteklemiyor. Bunun için bir mod çıkmıştı ama düzgün çalışıyor mu işe yarar mı bilemiyorum zaten sisteminiz düşük. Yinede modnexus tan bakın.
Ekran kartınızın VRAM'i oyunu açmak için yeterli seviyede değil yani desteklemiyor. 6 GB VRAM altını desteklemiyor. Bunun için bir mod çıkmıştı ama düzgün çalışıyor mu işe yarar mı bilemiyorum zaten sisteminiz düşük. Yine de modnexustan bakın.
God of War: Ragnarok oyununu açmaya çalışırken görseldeki hatayı veriyor, internette hiçbir yerde çözümünü bulamadın hatanın da ne hatası olduğunu anlamadım zaten, yardım eder misiniz? Ayrıca hatayı kapattıktan sonra oyun Görev Yöneticisi'nde çalışıyor olarak gözüküyor.
İlk oyun ikinci oyuna göre 2-3 kat daha iyi optimizasyona sahip. Şöyle düşünün 1. Oyunu 600 dolarlık bilgisayarlarla açabilirken 2. Oyun için 1200-1500 dolarlık bilgisayarlar lazım.
İlk oyun ikinci oyuna göre 2-3 kat daha iyi optimizasyona sahip. Şöyle düşünün 1. oyunu 600 dolarlık bilgisayarlarla açabilirken 2. oyun için 1200-1500 dolarlık bilgisayarlar lazım.