God of War: Ragnarok D3D device crash hatası nasıl çözülür?

QALAYCI

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi bayramlar. Oyunu indirdim açtım ama sürekli 5-10 dakikada bir oyundan atıyor. Ayarları düşürdüm işe yaramadı. Çözümünü bilen var mı yardımcı olabilir misiniz? Sistem özelliklerim RTX 4060 Ti 8 GB, R5 7500F, 32 GB DDR5 RAM.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    9,1 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle iyi bayramlar. Oyunu indirdim açtım ama sürekli 5-10 dakikada bir oyundan atıyor. Ayarları düşürdüm işe yaramadı. Çözümünü bilen var mı yardımcı olabilir misiniz? Sistem özelliklerim RTX 4060 Ti 8 GB, R5 7500F, 32 GB DDR5 RAM.

DDU ile ekran kartı driverlarını kaldırıp tekrardan yükle. Bunu yaparken bilgisayarı güvenli modda başlatarak yapmanı tavsiye ederim. Zaten hatada ne yapman gerektiği yazmış aslında.

DDU ile ekran kartı driverlarını kaldırıp tekrardan yükle. Bunu yaparken bilgisayarı güvenli modda başlatarak yapmanı tavsiye ederim. Zaten hatada ne yapman gerektiği yazmış aslında.

DDU işe yaramaz ise şunları da deneyebilirsin.
1-Windows Update'i kontrol et.
2-en güncel sürücüleri yükle.
3-hangi platformdan oynuyorsan o platformda oyun dosyalarını doğrulamayı dene.
4-oyunu pencereli tam ekran modunda aç.
5-DLSS kapalı ise açarak oyna.
6-hız aşırtma (overclock) tarzında şeyler yaptıysan fabrika ayarlarına geri döndür.
7-GPU ve CPU sıcaklıklarını kontrol et. Yazıda GPU aşırı ısınmasından kaynaklı da oyunun çökmüş olabileceği yazıyor fakat grafik ayarlarını düşürmene rağmen devam ettiği söylemişsin o yüzden büyük ihtimal driverlardan kaynaklıdır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı