God of War Ragnarok Dijital Deluxe Edition ekstra 10 dolara değer mi?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
İçeriğine baktığımda aynı Last of Us Part 1'de olduğu gibi oyun içinde sonradan erişebileceğim zırh ile internetten erişebileceğim sanat kitabı, müzikleri vs. içeriyor gibi gözüküyor. Yine de oyunu oynayanlara sorayım dedim.

Deluxe Edition içindeki Karavadi zırh, kostümü, kabzaları ve soundtrack/sanat kitabı için ekstra 10 dolar vermeye değer mi? Malum 1641TL ile 1969TL arasında pek azımsanmayacak bir fark var.

@NNUE @Famronty

Değmez. Benim oradaki çiğköfteci Cumartesi ve Çarşamba günleri %50 daha fazla çiğköfte veriyor. 300TL ile 1 kilo alabiliyorsunuz. Yüzde 50 daha fazla verse 1,5kg çiğköfte. Bence bu bile daha mantıklı sonradan alınan bir zırh ve çeşitli skinlere 10 dolar vermekten.

Ben Ragnarok oynamadım maalesef. Bu konuda @591529 veya @Dexter_ Morgan yardımcı olabilir.

Oynamama rağmen fikrimi belirtmek isterim. Oyun içinde hikâye, challenge etkinlikleri falan eklenmiyorsa aşırı GoW fanı da değilseniz dijital oyun müziklerine ve sanat kitabına sahip olmak için o fark ödenmesini saçma buluyorum. Şahsi tavsiyem de Deluxe paketi almamanız.

@Famronty @LegendaryDevilHunter Karavadi zırhı sadece Deluxe Edition'a özelmiş ama zaten oyun içinde yeni zırhlar bulabileceğim için ve ön sipariş bonusu olarak yine bir zırh seti vereceği için zırh tarafını. Sanat kitabı ve müziklere ise dediğim gibi internetten erişirim.
Normal sürümü alacağım gibi.

Ben dün normal versiyonu satın aldım, gerek yok 50 dolar bas geç.

Tamamen gereksiz normal versiyonu alın. İnternetten erişilebilen şeylere para vermek direkt mantıksız zaten geçiyorum onu. Bir sürü zırh elde ediyorsunuz oyunda zaten o yüzden zırh da gerekli değil. 50-100 TL fark olsa belki düşünülebilir ki onda da tercih etmezdim ben.

Vallahi hocam bende standart sürümünü dün sipariş geçtim bence o farka gerek yok.

Bahsettiğiniz içerikler için değmez, büyük ihtimalle avatarlar da ilginizi çekmiyor bu sebepten dolayı düz versiyon alın.

Ben de genelde Deluxe versiyonları sadece premium avatarlar için tercih ediyorum.

Bahsettiğiniz içerikler için değmez, büyük ihtimalle avatarlar da ilginizi çekmiyor bu sebepten dolayı düz versiyon alın.

Ben de genelde Deluxe versiyonları sadece premium avatarlar için tercih ediyorum.
Avatar olayı Playstation sürümünde var hocam. Steam versiyonunda avatar vermiyor. Muhtemelen oyun ciktiktan sonra Steam puanı ile alınabilir avatarlar gelir. Onları da kullanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…