SimonFive
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X
32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R
Tarafımca deneylenmiş ve çalıştığına dair testleri yaptım. İlk önce mod bir .exe olarak yapılmış. İlk başta virüs olduğunu düşündüm ve ilk indirişimdede virüs algılandı hatası ile karşılaştım ama daha sonra github sayfasındaki açıklamayı gördüm.
github.com
Modu buradan indirip az alttada neden virüs olarak algılandığı görebilirsiniz.
Modu indirdikten sonra oyunu açıyorsunuz ve ardından .exe'yi. Sonrada oyun içinde F9'a basıyorsunuz. F4 Kamera açısını artırıyor ve bir sınırı yok, sonsuza kadar yapabiliyorsunuz dikkat edin çökmesin oyun. Ve F3 ilede yakınlaştırıp oyunu 1.şahıs yapabiliyorsunuz. Ara sahnelerdede mod yine aynı çalışır.
Release God of War Ragnarok FOV changer · RoseTheFlower/UltrawideIndex
The tool allows to see and control the field of view in real time. If you are looking for a multi-monitor fix, see here. Download the archive at the bottom and unpack it. Run the game, followed by...
Modu buradan indirip az alttada neden virüs olarak algılandığı görebilirsiniz.
Modu indirdikten sonra oyunu açıyorsunuz ve ardından .exe'yi. Sonrada oyun içinde F9'a basıyorsunuz. F4 Kamera açısını artırıyor ve bir sınırı yok, sonsuza kadar yapabiliyorsunuz dikkat edin çökmesin oyun. Ve F3 ilede yakınlaştırıp oyunu 1.şahıs yapabiliyorsunuz. Ara sahnelerdede mod yine aynı çalışır.