O OMFA Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #1 God of War: Ragnarok oynarken mavi ekran hatası aldım. Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? OMFA Minidump.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
God of War: Ragnarok oynarken mavi ekran hatası aldım. Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? OMFA Minidump.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.120 Makaleler 1 Çözümler 581 4 Temmuz 2025 #2 Merhaba, herhangi gamepad kullanıyor musunuz? Veya gamepad kullanmak için aracı bir program? Artı 0 Eksi
KS KS O OMFA Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #3 GFYT dedi: Merhaba, herhangi gamepad kullanıyor musunuz? Veya gamepad kullanmak için aracı bir program? Genişletmek için tıkla... Evet DS4 kullanıyorum. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Merhaba, herhangi gamepad kullanıyor musunuz? Veya gamepad kullanmak için aracı bir program? Genişletmek için tıkla... Evet DS4 kullanıyorum.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.120 Makaleler 1 Çözümler 581 4 Temmuz 2025 #4 @OMFA aracı uygulama varsa onu da kullanmayın bir süre gamepad ile birlikte. Sorunun sebebi bu. Artı 0 Eksi
KS KS O OMFA Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #5 GFYT dedi: @OMFA aracı uygulama varsa onu da kullanmayın bir süre gamepad ile birlikte. Sorunun sebebi bu. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sorunun bir çözümü yok mu? Gamepad kullanamayacak mıyım ben? Artı 0 Eksi
GFYT dedi: @OMFA aracı uygulama varsa onu da kullanmayın bir süre gamepad ile birlikte. Sorunun sebebi bu. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sorunun bir çözümü yok mu? Gamepad kullanamayacak mıyım ben?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.120 Makaleler 1 Çözümler 581 4 Temmuz 2025 #6 @OMFA Hayır gamepad kullanabilirsin lakin aracı uygulamayı kullanma. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS O OMFA Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #7 GFYT dedi: @OMFA Hayır gamepad kullanabilirsin lakin aracı uygulamayı kullanma. Genişletmek için tıkla... Neyse başka bir aracı uygulama bulacağız artık. Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: @OMFA Hayır gamepad kullanabilirsin lakin aracı uygulamayı kullanma. Genişletmek için tıkla... Neyse başka bir aracı uygulama bulacağız artık. Teşekkürler hocam.