SADEX Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı RTX2070 Anakart ROG STRIX B550-F GAMING İşlemci AMD Ryzen5 3600X God of War: Ragnarok'u şimdi almak mı mantıklı indirimi beklemek mi?
omerdgn10 Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 912 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #2 SADEX dedi: God of War: Ragnarok'u şimdi almak mı mantıklı indirimi beklemek mi? Genişletmek için tıkla... İllaki indirime girer fakat last of us gibi küçük indirimler alır şu an oyun açlığı çekmiyorsan önerim en azından kış indirimlerini beklemen
SADEX dedi: God of War: Ragnarok'u şimdi almak mı mantıklı indirimi beklemek mi? Genişletmek için tıkla... İllaki indirime girer fakat last of us gibi küçük indirimler alır şu an oyun açlığı çekmiyorsan önerim en azından kış indirimlerini beklemen
SADEX Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #3 omerdgn10 dedi: İllaki indirime girer fakat Last of Us gibi küçük indirimler alır şu an oyun açlığı çekmiyorsan önerim en azından kış indirimlerini beklemen. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar oyun açlığı çekiyorum ki arkadaşımla sadece CS2 oynuyorum sıkıldım usandım vallahi kış indirimlerini beklersem köksal baba gibi kalırım.
omerdgn10 dedi: İllaki indirime girer fakat Last of Us gibi küçük indirimler alır şu an oyun açlığı çekmiyorsan önerim en azından kış indirimlerini beklemen. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar oyun açlığı çekiyorum ki arkadaşımla sadece CS2 oynuyorum sıkıldım usandım vallahi kış indirimlerini beklersem köksal baba gibi kalırım.
omerdgn10 Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 912 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #4 SADEX dedi: Hocam o kadar oyun açlığı çekiyorum ki arkadaşımla sadece CS2 oynuyorum sıkıldım usandım vallahi kış indirimlerini beklersem köksal baba gibi kalırım. Genişletmek için tıkla... Tüm güzel oyunları oynamadıysanız onları oynayabilirsiniz. Eskiler özellikle (2010-2020 arası)çok ucuz oluyor sık sık ama eğer düzgün oyun kalmadıysa oynayacak, isterseniz paranız varsa alabilirsiniz.
SADEX dedi: Hocam o kadar oyun açlığı çekiyorum ki arkadaşımla sadece CS2 oynuyorum sıkıldım usandım vallahi kış indirimlerini beklersem köksal baba gibi kalırım. Genişletmek için tıkla... Tüm güzel oyunları oynamadıysanız onları oynayabilirsiniz. Eskiler özellikle (2010-2020 arası)çok ucuz oluyor sık sık ama eğer düzgün oyun kalmadıysa oynayacak, isterseniz paranız varsa alabilirsiniz.
Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.121 Makaleler 2 Çözümler 28 27 Eylül 2024 #5 SADEX dedi: God of War: Ragnarok'u şimdi almak mı mantıklı indirimi beklemek mi? Genişletmek için tıkla... 6 aydan önce girmez. 6 ay sonra da yüzde 20 görür.
SADEX dedi: God of War: Ragnarok'u şimdi almak mı mantıklı indirimi beklemek mi? Genişletmek için tıkla... 6 aydan önce girmez. 6 ay sonra da yüzde 20 görür.