250 TL fark için Epic Games ile uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum. Steam'den tercih edilebilir. Bu arada hikayeli oyun olduğu için para vermek zorunda da değilsiniz, bu da bir alternatiftir.
Hangisini seviyorsanız bence ondan alın. Ben Steam'in profil oyun saatleri, seviye sistemini sevdiğim için aşırı fark olmadığı sürece Steam tercih ediyorum.
Hangi yer ucuzsa oradan alırdım herhalde. Kişiden kişiye değişir ama benim platform takıntım yok. Ancak iki yerde aynı fiyat olsaydı Steam tercih ederdim.
Şimdi bir soru soracağım biraz değişik olacak ama internette ücrestiz versiyonu var neden para ile almayı tercih ediyorsun merak ediyorum koleksiyon falan mı? Yapıyorsun kötü bir amacım yok.
Şimdi bir soru soracağım biraz değişik olacak ama internette ücrestiz versiyonu var neden para ile almayı tercih ediyorsun merak ediyorum koleksiyon falan mı? Yapıyorsun kötü bir amacım yok.
Bir de sanırım şey var oyunları alma sayısına göre belki Türkçe alt yazı dublaj geliyormuş herkes alsınki oyunlar dubljalı olsun Rockstar duy sesimizi!