God of War Ragnarok'un satış sayısı 15 milyonu geçti

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Nintendo lobisinin oyununun 3 ayda 18 milyon sattığını düşünmezsek tek platforma çıkan bir oyun için 1 yılda 15 milyon satış sayısı elde etmek büyük başarı. Tebrik etmek gerekir. Öte yandan dediğim gibi bu sene çıkan ve Nintendo'nun en büyük markalarından biri olan Legend of Zelda: Tears of the Kingdom 3 günde 10 milyon, 3 ayda 18 milyon satış elde ettiğini düşününce çok büyük bir başarı gibi gelmeyebiliyor.

Kaynak:

Zelda Asya'da tapınılacak seviye de olduğu için pek kriter olmayabilir. Ragnarok'a Valhalla sayesinde bahane buldum tekrar girmeye. DLC'de fena şeyler var, 1 saat içerisinde GoW fanlarını delirtir DLC söyleyeyim. Sonuna kadar hak ediyor oyunun kendisi bu sayıyı. Müthiş bir oynanışla müthiş bir hikaye sunumu.

Bu oyunu PC'ye uzun bir süre getireceklerini sanmıyorum satışları düştüğünde getirebilirler.

Son düzenleme:
Hocam konuyla alakası yok ama 1 Hafta önce Gow Ragnarok’u silmiştim. DLC için oyunu indirmek şart mı?

Hocam konuyla alakası yok ama 1 Hafta önce GoW Ragnarok'u silmiştim. DLC için oyunu indirmek şart mı?

Ayrı olarak indiriliyor ama oyunun içinden 5.01 yamasını yapıp oyundan giriliyor DLC'ye. Bende oyun yüklü olduğu için net cevap veremiyorum. Ama büyük ihtimalle yüklemeniz gerekir oyunu da.

Hocam konuyla alakası yok ama 1 Hafta önce Gow Ragnarok’u silmiştim. DLC için oyunu indirmek şart mı?
O kadar fazla şeyi 9GB'ye sıkıştırabileceklerini sanmıyorum. Muhtemelen oyunu da istiyordur.
Eh sen de koskoca Legend of Zelda ile GoW: Ragnarok DLC'yi kıyaslıyorsun.
Bu 15 milyon tüm GoW Ragnarok'un elde ettiği satış sayısı hocam.
Bu oyunu PC'ye uzun bir süre getireceklerini sanmıyorum satışları düştüğünde getirebilirler.
Oyun tuttuğu için zaten çoğu insan en az 2 yılda geleceğini düşünüyordu. Tutmayan oyunlarını 1- 1,5 yılda getiriyorlar.

PS5 kullanıyorum ama satın almayacağım, onun yerine PS Plus’a eklenmesini bekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…