God of War Ragnarok'un ücretsiz olacak olan Valhalla DLC'si duyuruldu

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
DLC 12 Aralık'ta çıkıyor.

Bu bir hikaye DLC'si olmayacak. Roguelite türünde bir DLC olacak. Yani sürekli diril, öl, güçlen ve daha güçlü halinle tekrar başla şeklinde olacak. Güzel bir hikaye DLC'si yapmak varken böyle bir şey yapmaları kötü olmuş. Aynı şeyi Last of Us Part 2 Remastered için de yaptılar.

Detaylar:
Ana hikayeden sonra geçeceği için ana oyunu oynamış olmanız lazım.
Sadece Kratos ve Mısır var.
Yeni zirhlar ve yeni yetenekler olacak
2005'de başlayan orijinal oyunlardan düşmanlar olacak.

Fragman:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de daha şimdi gördüm, çıldırdım resmen. Ücretsiz olduğu için bi şüpheye düşmedim değil ama gene de umutluyum. Arkada ki müzik God of War 3'ün müziğine çok benziyor gibi, acaba Yunan mitini tam anlamıyla kapatırlarmı diye düşündürdü bana bu DLC ile beraber. Gözlerim felan doldu, çok seviyorum God of War'ı ya.

Biraz önce başka bir yayıncıdan tekrardan izledim fragmanı, Kratos şunun gibi birşey diyor: Bunu düzeltmeliyim. Ardından ise arkada God of War 3 ya da 2'nin müziği çalmaya başlıyor ve savaş sahneleri giriyor. Kesinlikle Yunan mitine gideceğimize inanıyorum.

Son düzenleme:

Cidden şu adamlar ne yaparsa yapsın bizi heyecanlandırmayı başarıyor. Uzaktan baktığında 2-3 saatlik basit bir Free DLC ama Kratos'u 2-3 saat görmek, eski düşmanlar ile savaşmak bile yeter bana. İple çekiyorum 12 aralığı.

Aynen öyle hocam. Bana göre oyun dünyasının en iyi 2 geliştiricisi Santa Monica Studio ve Rockstar.

Ee Thor vallhalla gitmedimi onu görebilir miyiz veya da onu kurtarabilir miyiz?

Kratosu görünce delirdim resmen. Başta hikaye dlc si sandım ama neyse bu da olur. 2-3 saatlik benim için GOTY geliyor.

Roguelite türünü hikayeyle iyi bağlandırabilirler diye düşünüyorum.

Ee Thor vallhalla gitmedimi onu görebilir miyiz veya da onu kurtarabilir miyiz?

Hocam bu DLC'de göremeyiz muhtemelen ama bana göre 2024'ün 2. çeyreğinde büyük bir DLC görürüz. O zaman daha çok bilgi alırız. Bu DLC Kratos'un kendisi ile olan yolculuğunu ele alacak. Bu DLC'de göndermeler olur ama, orası net.

Ücretsiz DLC... Ubisoft'tan güzel bir hamle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…