Çözüldü God of War RX 6800 ve i5 13400F Sistem GPU kullanımı anlık düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

flexyfoxes

Decapat
Daha fazla  
Steam'den aldığım orijinal God of War oynarken Ekran kartı kullanımım %99'lardan % 70'lere kadar düşüyor ve oyuna 1 saniyelik te olsa drop giriyor. Bunu çoğunlukla yeni yerlere geçtiğimde veya savaştayken yaşıyorum ve ara ara oluyor İşlemcim i5 13400F RX 6800 ekran kartı M.2 SSD ve 16 GB RAM kullanıyorum GTA 5 gibi oyunlarda sorunum yok sizce bunun sebebi nedir? Oyun orijinal ve bilgisayarı alalı 3 hafta oluyor bir de Windows 11'e geçtiğim için olabilir mi sizce? Windows 10 da God of War oynamayı hiç denemedim.

Edit: Oyunu 2K Çözünürlükte ve Full grafiklerde oynuyorum. GPU %100 kullanırken oyunu gayet akıcı oynuyorum ama %90'a bile düşse 1 saniyeliğine hissedliyor ve AMD driver güncel.

Son düzenleme:
Çözüm
Sorunu bugün çözdüm. AMD driver surumunu 23.5.2 sürümüne düşürerek diğer oyunlarda olan droplarla birlikte God of War FPS düşmesi sorunumu tamamen çözdüm sorun yaşayanlar bu driver sürümünü deneyebilir.
Sorunu bugün çözdüm. AMD driver surumunu 23.5.2 sürümüne düşürerek diğer oyunlarda olan droplarla birlikte God of War FPS düşmesi sorunumu tamamen çözdüm sorun yaşayanlar bu driver sürümünü deneyebilir.

Çözüm
Aynı durumu Delta Force da yaşıyorum sistemimiz aynı 2K görüntüden şüpheleniyordum bunu deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…