God of War spoiler yedim

Benim de hiç hoşuma gitmedi, hele 3. fazda yaptığı AoE atakları berbat görünüyordu sanki indie oyundan fırlamış gibi, düşecek yıldırımları göstermek için yeri kırmızıya boyamak nedir ya? Bu konuda mesela Elden Ring harika bir örnek, Dragonlord Placidusax savaşında yıldırımın düşeceği yerde yıldırım öncesi şimşekler çakıyordu siz öyle anlıyordunuz, çok hoş bir görselliği vardı burada 3 liraya yapılmış dandik oyunlar gibi olmuş üzdü

Bir de bir şey fark ettim, atakların hepsi ilk oyundan alınmış bu da çok üzdü, benim gibi 2. oyuna hazırlık olsun diye yakın zamanda ilk oyunu bir daha oynayanlar büyük hayal kırıklığına uğrayacak galiba, inceleyenler de aynı şeyi diyordu combat büyük oranda aynı diye. İyice umutsuzlanmaya başladım ya ben.

Hayır yemediniz merak etmeyin. Zaten olacağı belli bir sahneydi ve oyunun başındaki bir dövüş. Ben direkt final bossunu gördüm ama olsun Onun da olacağı belliydi.

Maalesef evet. Enis Kirazoğlu'nun God of War oynadım videosunu izlemiştim ve oyunun büyük kısmı ilk oyun gibi olduğunu söylüyordu.
Atreus'un kullanıldığı fotoğraf vardı daha da korkmaya başladım aynı The Last of Us part 2 gibi olacak diye.

Atreus kısmı zaten olacaktı hocam. Tahminlerimce Freya'nın onu kaçırdığı kısımlardır. Fragmanda görmüştük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…