Redax Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı RTX4060 İşlemci i5-12400F Yeni bilgisayar aldım. God of War indirdim. CPU kullanımı sürekli %100 oyunda. Nasıl düzeltebilirim?
Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 1 Haziran 2024 #2 Grafikleri yükselterek yükü ekran kartına ver.
Thorcuk Picopat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #3 Redax dedi: Yeni bilgisayar aldım. God of War indirdim. CPU kullanımı sürekli %100 oyunda. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... 1080p dahi darboğaz yapmaz bu sistem oyundaki kalite ayarlarını ultra yap hocam
Redax dedi: Yeni bilgisayar aldım. God of War indirdim. CPU kullanımı sürekli %100 oyunda. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... 1080p dahi darboğaz yapmaz bu sistem oyundaki kalite ayarlarını ultra yap hocam
Redax Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #4 Thorcuk dedi: 1080p dahi darboğaz yapmaz bu sistem oyundaki kalite ayarlarını Ultra yap hocam. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam fakat değişmedi. Yeager_san dedi: Grafikleri yükselterek yükü ekran kartına ver. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2024
Thorcuk dedi: 1080p dahi darboğaz yapmaz bu sistem oyundaki kalite ayarlarını Ultra yap hocam. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam fakat değişmedi. Yeager_san dedi: Grafikleri yükselterek yükü ekran kartına ver. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam maalesef.
Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 1 Haziran 2024 #5 Redax dedi: Yaptım hocam fakat değişmedi. Olmadı hocam maalesef. Genişletmek için tıkla... Oyun esnasında işlemci kaç dereceye çıkıyor?
Redax dedi: Yaptım hocam fakat değişmedi. Olmadı hocam maalesef. Genişletmek için tıkla... Oyun esnasında işlemci kaç dereceye çıkıyor?
Redax Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #6 Yeager_san dedi: Oyun esnasında işlemci kaç dereceye çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Max 70 derece. Ayarları yükselterek %60 bantlarına çektim. Normal midir ? Sizce darboğaz yapıyor mu ?
Yeager_san dedi: Oyun esnasında işlemci kaç dereceye çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Max 70 derece. Ayarları yükselterek %60 bantlarına çektim. Normal midir ? Sizce darboğaz yapıyor mu ?
Thorcuk Picopat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #7 Redax dedi: Max 70 derece. Ayarları yükselterek %60 bantlarına çektim. Normal midir ? Sizce darboğaz yapıyor mu ? Genişletmek için tıkla... güzel değerler bunlar
Redax dedi: Max 70 derece. Ayarları yükselterek %60 bantlarına çektim. Normal midir ? Sizce darboğaz yapıyor mu ? Genişletmek için tıkla... güzel değerler bunlar
Redax Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #8 Thorcuk dedi: Güzel değerler bunlar Genişletmek için tıkla... Fortnite'da da aynı durum var Afterburner değerleri bunlar normal midir sizce?
Thorcuk dedi: Güzel değerler bunlar Genişletmek için tıkla... Fortnite'da da aynı durum var Afterburner değerleri bunlar normal midir sizce?
Thorcuk Picopat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #9 Redax dedi: Eki Görüntüle 2210692 Fortnite'da da aynı durum var Afterburner değerleri bunlar normal midir sizce? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarların da her şey en üst mü?
Redax dedi: Eki Görüntüle 2210692 Fortnite'da da aynı durum var Afterburner değerleri bunlar normal midir sizce? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarların da her şey en üst mü?
Redax Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Çözümler 1 5 Haziran 2024 #10 Thorcuk dedi: Grafik ayarların da her şey en üst mü? Genişletmek için tıkla... Hayır en düşük ayarlarda şu anda.
Thorcuk dedi: Grafik ayarların da her şey en üst mü? Genişletmek için tıkla... Hayır en düşük ayarlarda şu anda.