M mesut sarıkan Kilopat Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #1 God of War PC versiyonunu indirdim, ekran kartım NVIDIA quardro K2200 oyunu oynatacak performansta bir ekran kartı. Fakat girişte bu hatayı alıyorum. Nasıl çözerim? Version not supported you need at least D3d_feature_level_11_1 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2022
God of War PC versiyonunu indirdim, ekran kartım NVIDIA quardro K2200 oyunu oynatacak performansta bir ekran kartı. Fakat girişte bu hatayı alıyorum. Nasıl çözerim? Version not supported you need at least D3d_feature_level_11_1
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #2 Download DirectX 11 Technology Update from Official Microsoft Download Center Presentation from Gamefest 2010 www.microsoft.com Artı 0 Eksi
Download DirectX 11 Technology Update from Official Microsoft Download Center Presentation from Gamefest 2010 www.microsoft.com
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.623 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #3 Ekran kartınızın DirextX feature seviyesi 11_1 olması gerekiyormuş ve sizinki galiba 11_0. Ama şunu indirmeyi deneyebilirsiniz. Download DirectX 11 Technology Update from Official Microsoft Download Center Presentation from Gamefest 2010 www.microsoft.com Artı 0 Eksi
Ekran kartınızın DirextX feature seviyesi 11_1 olması gerekiyormuş ve sizinki galiba 11_0. Ama şunu indirmeyi deneyebilirsiniz. Download DirectX 11 Technology Update from Official Microsoft Download Center Presentation from Gamefest 2010 www.microsoft.com
Berat kartal Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #4 mutlu pide dedi: Ekran kartınızın DirextX feature seviyesi 11_1 olması gerekiyormuş ve sizinki galiba 11_0. Ama şunu indirmeyi deneyebilirsiniz. Download DirectX 11 Technology Update from Official Microsoft Download Center Presentation from Gamefest 2010 www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... nasıl kurucam peki kurulum yok yardım et lütfen Artı 0 Eksi
mutlu pide dedi: Ekran kartınızın DirextX feature seviyesi 11_1 olması gerekiyormuş ve sizinki galiba 11_0. Ama şunu indirmeyi deneyebilirsiniz. Download DirectX 11 Technology Update from Official Microsoft Download Center Presentation from Gamefest 2010 www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... nasıl kurucam peki kurulum yok yardım et lütfen
PathFinder0 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #5 sorun dil dosyalarından kaynaklanıyo Releases · doitsujin/dxvk bu linke tıklayıp alttaki dxvk-1.9.3.tar.gz adlı dosyayı indir. Ardından klasörü açıp işlemcine göre x32 veya x64 ü seç içinde bulunan d3d11.dll ve dxgi.dll yazanları god of war ın dosya konumunun içine at bak sadece bu iki dll yi diğerlerine dokunma bro iyi oyunlar <3 Artı 0 Eksi
sorun dil dosyalarından kaynaklanıyo Releases · doitsujin/dxvk bu linke tıklayıp alttaki dxvk-1.9.3.tar.gz adlı dosyayı indir. Ardından klasörü açıp işlemcine göre x32 veya x64 ü seç içinde bulunan d3d11.dll ve dxgi.dll yazanları god of war ın dosya konumunun içine at bak sadece bu iki dll yi diğerlerine dokunma bro iyi oyunlar <3
KS KS M mesut sarıkan Kilopat Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #6 PathFinder0 dedi: sorun dil dosyalarından kaynaklanıyo Releases · doitsujin/dxvk bu linke tıklayıp alttaki dxvk-1.9.3.tar.gz adlı dosyayı indir. Ardından klasörü açıp işlemcine göre x32 veya x64 ü seç içinde bulunan d3d11.dll ve dxgi.dll yazanları god of war ın dosya konumunun içine at bak sadece bu iki dll yi diğerlerine dokunma bro iyi oyunlar <3 Genişletmek için tıkla... oldu teşekkürler Artı 0 Eksi
PathFinder0 dedi: sorun dil dosyalarından kaynaklanıyo Releases · doitsujin/dxvk bu linke tıklayıp alttaki dxvk-1.9.3.tar.gz adlı dosyayı indir. Ardından klasörü açıp işlemcine göre x32 veya x64 ü seç içinde bulunan d3d11.dll ve dxgi.dll yazanları god of war ın dosya konumunun içine at bak sadece bu iki dll yi diğerlerine dokunma bro iyi oyunlar <3 Genişletmek için tıkla... oldu teşekkürler
Eymen İlhan Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 170 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #7 PathFinder0 dedi: sorun dil dosyalarından kaynaklanıyo Releases · doitsujin/dxvk bu linke tıklayıp alttaki dxvk-1.9.3.tar.gz adlı dosyayı indir. Ardından klasörü açıp işlemcine göre x32 veya x64 ü seç içinde bulunan d3d11.dll ve dxgi.dll yazanları god of war ın dosya konumunun içine at bak sadece bu iki dll yi diğerlerine dokunma bro iyi oyunlar <3 Genişletmek için tıkla... Bende Niye olmuyor ben anlamadım dediğinizi aynen yaptım açılmadı ekran bile gelmedi Artı 0 Eksi
PathFinder0 dedi: sorun dil dosyalarından kaynaklanıyo Releases · doitsujin/dxvk bu linke tıklayıp alttaki dxvk-1.9.3.tar.gz adlı dosyayı indir. Ardından klasörü açıp işlemcine göre x32 veya x64 ü seç içinde bulunan d3d11.dll ve dxgi.dll yazanları god of war ın dosya konumunun içine at bak sadece bu iki dll yi diğerlerine dokunma bro iyi oyunlar <3 Genişletmek için tıkla... Bende Niye olmuyor ben anlamadım dediğinizi aynen yaptım açılmadı ekran bile gelmedi