God of War vs AC: Valhalla

God of War’ın yetenek ağacı bence çok kötü alakasız bir eleştiri olacak ama benim oynayış stilime hiç uymadı.

Uzun süre oynamak istiyorsan Valhalla al. GoW yan görevler dahil 30 saat sürüyor.

Uzun sürüyor diye oyun tekrara falan sarıyor mu?

God of War'ın yetenek ağacı bence çok kötü alakasız bir eleştiri olacak ama benim oynayış stilime hiç uymadı.

Ne olduğunu bilmiyorum hocam, hiç oynamadım izlemedim de ikisini.

Bu bir soru değil. God of War'ın karşısında rakip yok çünkü. Tek kale maç gibi olmuş bu soru.

Cevabım anlaşılmıştır diye düşünüyorum.

Bu bir soru değil. God of War'ın karşısında rakip yok çünkü. Tek kale maç gibi olmuş bu soru.

Cevabım anlaşılmıştır diye düşünüyorum.
Hocam yukarıda adam 30 saat sürüyor diyip kafamı karıştırdı, yine de oyunun iyi olduğunu anlamış oldum.

Hocam yukarıda adam 30 saat sürüyor deyip kafamı karıştırdı, yine de oyunun iyi olduğunu anlamış oldum.

Ona bakarsanız sırf uzun oyunlar da önerebilirim. GoW orta sürede muazzam bir deneyim sunuyor ki ben her yerini keşfederek 46 saat oynadım

God of War kesinlikle. İlla AC alacaksanız Odyssey alın derim. Hikaye isteğiniz de Gow'un hikayesine benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…